Solaklı Fen Lisesi Eğitime coşkulu başladı

Solaklı Fen Lisesi’nde düzenlenen törende öğrencilere seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “İki şeye sadakatten asla ayrılmayın. Ailenize ve devletinize asla sadakatten ayrılmayın” dedi.

Solaklı Fen Lisesi Eğitime coşkulu başladı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı ilk zilin çalmasıyla Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Of’ta da başladı. Bu amaçla okullar öğrencilerine kapılarını açtı. Okullar ilk gün olması nedeniyle okula yeni başlayan öğrencilerle üst sınıf öğrencilerinin buluşmasına sahne oldu.
 

Trabzon’un her geçen yıl gözde okulları arasına emin adımlarla yürüyen Solaklı Fen Lisesinde ilk gün programı düzenledi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  

 

Solaklı Fen Lisesindeki programda ilk konuşmayı Okul Müdürü Osman Hamzaçebi yaptı.  Müdür Hamzaçebi konuşmasında, “Sevgili gençler, yuvanıza hoş geldiniz. Yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun. İnşallah dört yılın sonunda; vatanına, milletine, insanlığa faydalı olmak için elde edeceğiniz meslek adına ülkemizin en iyi okullarını kazanarak buradan mezun olacaksınız. Sevgili veliler, çocuklarınızı en az kendi çocuklarımız kadar koruyup kollayacağız ve başarılı olması için çalışacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın. Okulumuzun başarısı için her zaman yanımızda olan bizlere manevi destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor, hepinize kazasız, belasız başarılı bir eğitim- öğretim yılı diliyorum” dedi.  

 

Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin heyecanına ortak olan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmada, “Sevgili öğrenciler, değerli veliler hepiniz okulumuza hoş geldiniz. Bugün yeni eğitim- öğretim yılının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Güçlü öğretmen kadrosuyla, inançlı, çalışkan ve kararlı idarecileriyle okulumuz sizlerin hizmetinde. Sizler bu güzel imkânları kullanıp başarılı olmaktan başka lüksünüz yok. Sevgili gençler sizler bizim en büyük zenginliğimizsiniz. Sizleri; milli manevi değerlerle donamış, akademik başarıyla şekillenmiş bireyler olarak okullarımızdan başarılı bir şekilde mezun etmek istiyoruz. Bugünkü dünyanın sizlerin adaletine, merhametine, başarısına ihtiyacı var. O nedenle çok çalışıp başarılı olmak zorundasınız. İki şeye sadakatten asla ayrılmayın. Ailenize ve devletinize asla sadakatten ayrılmayın. 15 Temmuzda birileri devlete sadakatsizlik yaparak millete ihanet etti. Milletin çocuklarını birbirine kırdırmaya çalıştı. Eğer başarılı olsalardı Allah muhafaza bizi Suriye gibi yapacaklardı. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar aramıza hoş geldiniz diyor Rabbimden başarılı, kazasız belasız bir eğitim öğretim geçirmenizi diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler derse başlamadan toplu bir fotoğraf çekildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre görüşerek sohbet etti. Müdür Kabahasanoğlu görüşmede; öğretmenlere güvendiğini, inandığını her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek başarılar diledi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24