Solaklı Fen Lisesi çalışmalara erken başladı

Müdür Kabahasanoğlu Solaklı Fen Lisesinde açılan “Üniversiteye Hazırlık Kurslarındaki sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip, öğrencilere başarılar diledi.

Solaklı Fen Lisesi çalışmalara erken başladı

Solaklı Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlık kurslarına erken başladı. Öğrencilerin yaz tatilinde olduğu bu günlerde Solaklı Fen Lisesi önümüzdeki yıl üniversite sınavına girecek öğrenciler için işi sıkı tutuyor.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Solaklı Fen Lisesinde açılan “Üniversiteye Hazırlık Kurslarındaki sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip, öğrencilere başarılar diledi.

 

Ayrıca ziyarette Müdür Kabahasanoğlu öğrencilere bazı nasihat ve uyarılarda bulundu. Kabahasanoğlu öğrencilere yönelik konuşmasında, “ Sevgili öğrenciler, öncelikli olarak sizleri tebrik ediyor, kursumuzun başarılı geçmesini diliyorum. Bu yaz günü arkadaşlarınız tatil ederken sizler burada geleceğiniz için ders çalışıyor, terliyorsunuz. Bu zor günleri planlı çalışma ve gayretlerinizle aşacağınıza inanıyorum. Yeter ki sizler okuyun, başarılı olun diye burada bizler, idarecileriniz, öğretmenleriniz, aileleriniz hep gayret göstererek yanınızda olmaya gayret gösteriyoruz. Şayet bu ilgiye çalışarak karşılık vermezseniz bugün yanınızda olanlar yarın yanınızda olmayacaklar. Onun için size verilen değerin kıymetini bilin ve hakkını verin. Hayatta çalışırsanız, başarılı olur ilim gücünü elinizde bulundurursanız sizler hep aranan, elle gösterilen insanlar olursunuz. Bizler de sadece ülkemiz için sizlerin başarınızdan iftihar duyarız. Ben tekrar bu yaz sıcağında okumak ve başarılı olmak için burada olduğunuz için sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Öğretmen ve idarecilerimize fedakârlıkları nedeniyle de şükranlarımı sunuyorum.” Sözleriyle duygularını ifade etti.

 

Solaklı Fen Lisesindeki “Üniversiteye Hazırlık Kursları” ziyaretlerini Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir ile yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu öğretmenlerle kahvaltı yaparak özverilerinden dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24