ŞÖ Ali Bulut öğrencilerinden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu öğrencileri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ettiler.

ŞÖ Ali Bulut öğrencilerinden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ettiler..

 

Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu ve Sınıf Öğretmeni Recep Çakır ile birlikte Başkan Sarıalioğlu’nu ziyaret eden öğrenciler Ceyda Aydın, Tuğçe Tokgöz, Onuralp Çakıroğlu ve Pusat Beykoz, eğitime verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

 

İlköğretim haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, öğrencilerle sohbet etti.

 

Eğitim hayatının önemine vurgu yapan Başkan Sarıalioğlu; "İlköğretim, eğitim hayatımızın en önemli basamağıdır. İnsan hayatının oluşmasında ilk temel ilköğretim ile başlar. Temeli olmayan hiçbir şeyin ayakta kalabilmesi mümkün değildir. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, size ve tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
aziz
aziz - 8 yıl Önce

BAŞKANIMIZIN ÇOCUKLARA VE EĞİTİME VERDİĞİ ÖNEM HER HALİNDEN BELLİ...ÇOK GÜZEL BİR HADİSE ALLAH DAİM EYLESIN OF İÇİN KAZANÇ...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24