Serince Fahrettin Yavuz İHO öğrencilerine ayakkabı

Savunma Sanayi İstişare Kurulu Üyesi Oflu İşadamı, Hasan Çep tarafından Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören 110 öğrenciye bağışlanan kışlık botlar, Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından öğrencilere takdim edildi.

Serince Fahrettin Yavuz İHO öğrencilerine ayakkabı

Eğitimini yetim olarak zor ekonomik şartlarda sürdüren; bugün Savunma Sanayi İstişare Kurulu Üyesi, Metalurji Mühendisi, işadamı, Hasan Çep, Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören 110 öğrenciye kışlık bot bağışladı. Bağışlar Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından öğrencilere takdim edildi.

 

Kaymakam Eyüp Fırat tüm sınıfları gezerek öğrencilere hem ayakkabı dağıtımında bulundu hem de eğitim öğretimde bazı tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Fırat konuşmasında, “Hayırsever işadamımız hasan Çep’e bu duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Kendi yaşadığı köyünü ve çevresini unutmamış, burada okuyan ve çoğunluğu eğitimleri için ülkemizin doğu ve güneydoğusundan gelmiş öğrencilerimizim bir ihtiyacını gidermiş. Allah kendisinden razı olsun. Böyle hayırseverlerimizin sayısını artırırsın. Biz de eğitim- öğretimde yavrularımızın neye ihtiyaçları varsa elimizden gelen imkânları sarf ediyoruz. Yeter ki sizler okuyun. Bizler her zaman yanınızdayız. Hepinize başarılı, kazasız belasız bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum” dedi.

 

Ayakkabı dağıtımına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı kısa konuşmada, “ Gerek öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayan hayırsever işadamımıza gerekse öğrencilerimizi önemseyip ayakkabılarını bizzat gelip dağıtan Sayın Kaymakamımıza şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Bu etkinlik bir nevi devlet millet kaynaşmasının güzel örneği olmuştur. Bu tür desteklerle hem kardeşliğimiz daha da pekişecek hem de ülkemizin eğitim başarısı daha da artacaktır diye inanıyorum.” diyerek duygularını belirtti.

 

Serince Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulundaki ayakkabı dağıtımı törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Serince Mahallesi Muhtarı Sultan Göktaş, Yanıktaş Mahalle Muhtarı Ali Çapoğlu,  okul müdürü Ali Cerrah, eski okul müdürü İrfan Göktaş, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Koç, iş adamları Ahmet Çapoğlu ve Bayram Kondel katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24