Savcı Durmuş ve Hakim Özen veda etti

Yaz Kararnamesi ile Of’a veda eden Savcı Osman Durmuş ve Hakim Nurten Özen için veda yemeği düzenlendi.

Savcı Durmuş ve Hakim Özen veda etti
Savcılar ve Hakimler Yüksek Kurulunun 2013 Yaz kararnamesi ile Of’tan tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcısı Osman Durmuş ve Hakim Nurten Özen’e veda yemeği düzenlendi.

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Cumhuriyet Savcısı Önder Ekim ve çok sayıda Adliye çalışanının katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Eren Arslan. “İlçemizde başarıyla görev yapan Savcı beye ve Hakime hanıma yeni görev yerlerinde üstün başarılar diliyorum. Of’ta her zaman bir evleri olduğunu bilmelerini isterim” dedi.
 
Görev yaptığım süre zarfında çok değerli dostlukları olduğunu belirten Savcı Osman Durmuş; “Görevimiz icabı belli bir zaman sonra tayin oluyoruz. Of’ta ki görev süremiz bugün itibariyle sona erdi. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.
 
Konuşmaların ardından Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Murat Saral günün anısına Savcı Osman Durmuş ve Hakim Nurten Özen’e çeşitli hediyeler verdiler. Yemek çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
 
2013 Yaz kararnamesi ile Of Cumhuriyet Başsavcısı Osman Durmuş'un yerine  Cumhuriyet Savcısı Serkan Temizkan, Hakim Nurten Özen’in yerine ise eşi Hakim Feyza Temizkan atanmıştı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24