Sarayköy Muhtarı Ağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Sürmene’de meydana gelen olayda vurularak hayatını kaybeden Of’un Sarayköy Mahallesi Muhtarı Ömer Ağaoğlu, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanırken olaya ait önemli detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Sarayköy Muhtarı Ağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Sürmene’de meydana gelen olayda sanık A.K.U. tarafından vurularak hayatını kaybettiği iddia edilen Of’un Sarayköy Mahallesi Muhtarı Ömer Ağaoğlu, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

 

Sarayköy Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İşadamı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu ailesinin akraba ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GÖREVLİLER OLAYI AYDINLATTI

26 Ekim Çarşamba günü yaşanan olay, A.K.U. ile Ömer Ağaoğlu arasında meydana gelmiş olayın detayları hakkında ayrıntılı bilgi edinilememişti.

 

Ancak sır olay kısa sürede aydınlandı ve Muhtar Ağaoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen A.K.U. kısa sürede yakalanarak adalete teslim edildi.

 

Olayın meydana geldiği esnada olayın meydana geldiği Sürmene Baştımar Mahallesi’nde görev için bulunan bir resmi kuruma ait ekipler olayın aydınlanmasını ve sanık A.K.U.’nun yakalanmasını sağladı.

 

KIRIMIZI IŞIKTA YAKALANDI

Arazi çalışması için bölgede bulunan ekipler, yolda sanık A.K.U.’ya rastladı. A.K.U., ekiplere “Vurdular bizi” demesinin ardından aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Olayı anlamaya çalışan ekipler, biraz ileride yerde kanlar içerisinde yatan Muhtar Ömer Ağaoğlu’nu gördüler. Hemen Jandarma ve sağlık ekiplerine haber veren ekipler, sanık A.K.U.’nun eşkalini ve plakasını jandarma ekiplerine verdiler.

 

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Muhtar Ağaoğlu’na müdahale ederken, Jandarma ve Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde sanık A.K.U., Arsin’de kırmızı ışıkta emniyet ekipleri tarafından aracından indirilerek gözaltına alındı.

 

Olay yerinde hayatını kaybeden Muhtar Ağaoğlu, sağlık ekipleri tarafından Adli Tıp Kurumuna kaldırılarak otopsi yapıldı.

 

ARKADAŞLIK KANLI BİTTİ

Muhtar Ömer Ağaoğlu’nun ölümü ile sonuçlanan olayın ardından her iki ismi de tanıyan vatandaşlar, Ağaoğlu ve A.K.U.’nun uzun yıllardır arkadaş olduklarını ve yaşanan olayın kendilerini şok ettiğini belirtirken olayın nedenini çözemediklerini ifade ettiler.


31 YILDIR MUHTAR
Kanlı olayda hayatını kaybeden Muhtar Ömer Ağaoğlu'nun 1946 doğumlu olduğu öğrenilirken Ağaoğlu'nun 1986 yılında 40 yaşında iken muhtar seçildiği ve 7 dönem üst üste yani 31 yıldır aralıksız olarak  muhtarlık görevini yürüttüğü öğrenildi.

Muhtar Ağaoğlu aynı zamanda 11 çocuk babasıydı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 6 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

hasan akyüz
hasan akyüz - 6 yıl Önce

saygıdeğer ömer ağabeyimizin ölümünü basından öğrenmış bulunuyorum.merhuma haktan rahmet ağaoğlu ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24