Saadet Partisi yönetiminden Of Medya Derneği’ne ziyaret

İstanbul Güngören ilçe Teşkilatı Üyeleri ile Of’ta esnaf ziyaretleri yapan Saadet Partisi Of İlçe Yöneticileri, Of Medya Derneği’ni ziyaret ettiler.

Saadet Partisi yönetiminden Of Medya Derneği’ne ziyaret
HABERİN GALERİSİ
Saadet'ten Medya Ziyareti

Saadet'ten Medya Ziyareti

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından ilçe genelinde yapılan ziyaretler kapsamında Of Medya Derneği yönetimi de ziyaret edildi.

 

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar ve Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu’nun hazır bulunduğu ziyarete Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Of Belediyesi Meclis Üyesi İrfan Saral, Yöneticiler Nurettin Ulusal ve Saadet Partisi Güngören İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Salcı katıldı.

 

4 kişilik bir ekiple Of’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini belirten Güngören İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Salcı, Basın ve Medya kuruluşlarını da ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını belirten Dernek Başkanı Yüksel Yaşar, “Of’ta uzun süreden beri medya sektörü içerisindeyiz. Faklı medya kuruluşlarında bu işi yapan arkadaşlarımızla bir araya gelerek kısa bir süre önce Medya Derneğimizi kurduk. Medya sahibi ve çalışanı arkadaşlarımızla bir araya gelerek ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikirlerimizi beyan etmenin ilçemiz için güzel olacağını düşündük. Çalışmalarımıza başladık. İlk ziyaretçilerimizin de sizler gibi bu işlere gönül veren, teşkilatçıların bulunması bizleri mutlu etmiştir. Sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24