Saadet Gençliğinden Of Halk Eğitim ziyareti

Saadet Partisi Of İlçe Gençlik Kolları, Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay’ı ziyaret ettiler.

Saadet Gençliğinden Of Halk Eğitim ziyareti

Of Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Dunay'ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Müdür Dunay'ın hoşgörü içerisinde karşılama yapmasından çok memnun oldular.

 

Ziyarete, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, Tanıtma Başkanı İmdat Osmanoğlu, Halkla İlişkiler Başkanı Ömer Aktaş, Eğitim Başkanı Servet Kumandaş, İlçe Gençlik Sekreteri Fahri Hacıcaferoğlu ve İlçe Gençlik Muhasibi Ali Gündoğdu katıldı.

İnsanlarımızın bilinçli ve eğitimli olmaları için çalışmalar yapan eğitim kurumlarından bir tanesi olmamız hasebiyle bir yıldır aralıksız çalışmalar yaptığını dile getiren Of Halk Eğitim Müdürü Ahmet Dunay, ' Bir yıl önce açılan Of Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık her alanda kurslar açıp talep eden insanları kendi alanlarında yetiştirmeye çalıştık. Kursların dışında her ay bir seminer vererek bu eğitim alanını genişletmeye çalışıyoruz. Bu zamana kadar 465 kişiye seminer verdik. Bu az bir rakam değildir fakat ilçemiz açısından da yeterli rakam değildir. İnşallah bu yaptığımız çalışmalar sayesinde zaman içerisinde daha da geniş kitleye yayılarak bütün insanlara ulaşmaya çalışacağız. Eğitimli olmak ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştirmek için eğitimli olmamız gerekiyor. Yetişkinlerin eğitimli olması gerekiyor ki kendi çocuklarının eğitimine katkıda bulunsunlar. Bu anlamda geçen dönem 'Aile Eğitimi Programı' adı altında bir çalışma yaptık. 5000 adet el ilanı bastırarak bunu aile bireylerine duyurmaya çalıştık. Fakat kursa sadece 65 kişi kayıt oldu. Bundan her hangi bir ücret talep edilmemesine rağmen talebin az olması bizleri üzmektedir. Halbuki sadece haftada iki saat zaman ayırarak kendi alanlarında eğitimli hocaların vereceği kurslar ile hem kendilerine hem de çocuklarına faydalı olabilirlerdi. İnşallah önümüzde ki dönem aile eğitimi ile ilgili yeni bir çalışma yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda bütün ailelerin duyarlı olmasını talep ediyoruz' dedi.

 

Gençlik çalışmalarından bahsederek gençlerin eğitimli olması için gayret gösterdiklerini dile getiren Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, 'Ahlak ve Maneviyatı ön planda tutarak ilçemizde ve ülkemizde Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda bu yıl başlattığımız MEB (Milli Eğitim Başlıyor) adı altında binlerce genci bölgeler halinde eğitime aldık. Hafta sonları gerçekleştirilen eğitim programları tüm Türkiye genelinde aynı anda kendi alanlarında eğitimli hocaların verdiği eğitimler ile gerçekleştirildi. Allah'a (Celle Celalühü) şükürler olsun ki binlerce genç bu eğitim faaliyetlerine iştirak etti. İnşallah, İmanlı ve İnançlı gençleri yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda Of Halk Eğitim Müdürlüğü olarak yapmış olduğunuz hayırlı çalışmalara da destek veriyoruz' dedi.  

 

Karşılıklı bilgi alışverişi içerisinde geçen ziyaret sonunda toplu halde fotoğraf çekilerek ziyaret sonlandırıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24