Polis Merkez Amiri Demirci Of’a veda etti

Artvin Kemalpaşa’ya tayini çıkan Of Polis Merkezi Amiri Tayfun Demirci Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’na veda ziyaretlerinde bulundu.

Polis Merkez Amiri Demirci Of’a veda etti

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Tayfun Demirci Artvin’in Kemalpaşa İlçesi’ne tayin oldu.

 

Kısa süre önce İlçe Statüsüne kavuşturulan Kemalpaşa’ya bağlı Sarp Kara Hudut Kapısı’nda Amir olarak görev yapacak olan Demirci, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu’na veda ziyareti yaptı.

 

Demirci'yi makamında kabul eden Kaymakam Fırat, ilçede görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği üstün gayret ve başarılı çalışmaları nedeniyle kendisine Başarı Belgesi takdim etti.

 

Başkan Sarıaloğlu’nu da makamında ziyaret eden Demirci, görev süresi içerisinde kendisine ve kurumuna göstermiş olduğu ilgi ve alaka nedeni ile teşekkür etti.

 

Başkan Sarıalioğlu’da yaptığı açıklamada; “Of’ta hep birlikte koordineli ve uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan sonraki yaşamında esenlikler diliyorum. En kısa zamanda kendisini yeni görev yeri Artvin'de ziyaret etmeyi Allah nasip eder inşallah. Sevdiğim bir kardeşimiz, Allah ömrünü bahtını açık etsin. Vatana hayırlı hizmetler etmeye devam eder inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Demirci ayrıca Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar’ı da makamında ziyaret ederek gösterdikleri yakın ilgi ve alaka nedeniyle basın camiası adına kendisine teşekkür etti.


Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24