Peygamberimizin Hayatı yarışmasında başarılı öğrencilere ödül

“Peygamberimizin Hayatı” konulu bilgi yarışmasında derece elde eden öğrenciler Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından altınla ödüllendirildi.

Peygamberimizin Hayatı yarışmasında başarılı öğrencilere ödül

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Of Müftülüğü arasında liseli öğrencilere yönelik olarak düzenlenen “Peygamberimiz Hz. Muhammet (SAV) Hayatı” konulu sınavda dereceye giren öğrenciler Of Kaymakamlığında düzenlenen ödül töreniyle ödüllendirildi. 

 

Yarışmada 95 puanla ilçe birincisi olan Solaklı Fen Lisesi öğrencisi Zeliha Odabaş, tam altınla ödüllendirilirken 90 puanla ilçe ikincisi olan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bayram Sönmez yarım altınla, 84 puanla ilçe üçüncüsü olan Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatmanur Baş ise çeyrek altınla ödüllendirdi.

 

Ayrıca okullarından birinci olan; Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinden Edanur Şahin, Of Anadolu İmam Hatip Lisesinden Reyhannur Eski, Solaklı Fen Lisesinden Doğukan Sevencan, Taşhan MTA Lisesinden Rümeysa Karaismail, Şehit Ahmet Türkkan ÇP Lisesinden Erhan Şahin, Mesleki Eğitim Merkezinden Ahmet Yaşar Erdem adlı öğrencileri Kaymakam Eyüp Fırat çeyrek altınla ödüllendirdi.

 

Of Kaymakamlığı makamında yapılan ödül töreninde konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, “Peygamberimiz bizim için çok önemli değerdir. O’nu anlamak, O’na layık olmak O’nun hayatını öğrenmekle olur. Siz de bu anlamda çok hayırlı bir işe vesile oldunuz. Hassasiyetiniz ve ilginiz nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Sınava katılan tüm öğrencileri kutluyorum. Başarılı olan ve ödül almaya hak kazanan öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ise yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize Peygamberimiz Hz. Muhammet (SAV) hayatını öğretmen çok güzel bir proje. Böyle güzel projede emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Müftü Beye de katkısı gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Bugün olduğu gibi eğitimin her anında bizlerin yanında olan   Sayın Kaymakamımıza şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ise yaptığı konuşmada, “Bizlerin tek amacı dinimizi ve değerlerimizi Allah rızası için halkımıza öğretmek. Din hizmetleri sadece cami ile sınırlandırılmamalıdır. Millî Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasındaki protokolle okullarımızda da elimizden geldiğince yapıyoruz. İnşallah ikinci dönem de ortaokullar için bu tür yarışmalar düzenlemek istiyoruz. Sınavda dereceye giren ve sınava katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Milli Eğitim Müdürümüzün nezdinde okul müdürleri ve öğretmenlerine yardımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizleri makamlarında ağırlayan ve öğrencilerimizi ödüllendiren Sayın Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek duygularını ifade etti.

 

Sınavda başarılı olan öğrencileri Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir süre ağırlayan ve kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere hediye takdim etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24