Özel Öğretim Kurum İdarecileri buluştu

Of’ta eğitim veren Özel Eğitim Kurumlarının idarecileri Özel Korkmaz Yabancı Dil Kursu’nda düzenlenen istişare toplantısında buluştular.

Özel Öğretim Kurum İdarecileri buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı özel öğretim kurumlarının idarecileri ile değerlendirme ve istişare toplantısı düzenledi.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen istişare toplantısı, Özel Korkmaz Yabancı Dil Kursu’nun ev sahipliğinde yapıldı. Kurs Müdürü Emekli Öğretmen ve İdareci Ali Sabri Korkmaz, katılımcıları sıcak bir ortamda karşılayarak toplantı öncesinde kendilerine çay, pasta ve börek ikram etti.

 

Özel Korkmaz Yabancı Dil Kursu toplantı salonunda yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Kurs Kurucu Müdürü Ali Sabri Korkmaz’ın yanı sıra Of’ta bulunan Özel Öğretim Kurumlarının idarecileri katıldı.

 

Toplantıda konuşan Müdür Kabahasanoğlu; “Öncelikli olarak bizleri böyle güzel bir eğitim kurumu ortamında ağırlayan kurs müdürümüze ve katılımlarınız nedeniyle siz değerli idarecilerimize teşekkür ediyorum. Çok güzel uyumlu çalışan bir ekibimiz var. Biz de özel resmi kurum ayrımı yoktur. Bizler, sizleri “Of Eğitim Ailesinin” ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Hepimizin amacı geleceğimizin teminatı yavrularımıza onları mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlayacak eğitim hizmeti vermektir. Kimin hangi öğrenciye daha faydalı olacağı bilinmez. Burada herkese ülkemizin geleceği adına yapacağı çok önemli hizmetler vardır. Kurumlarınızda özellikle güvenlik tedbirlerine çok daha fazla hassasiyet gösterin. İş ve işlemler noktasında sürekli bizimle iletişim halinde olun. İnşallah bu istişare ve değerlendirme toplantılarımızı devam ettireceğiz. Tekrar toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum” ifadelerin kullandı.

 

Toplantı sonunda Özel Korkmaz Yabancı Dil Kurs Müdürü Ali Sabri Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na günün anısına hediye takdim etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24