Okuma yazma seferberliğinde 61 kişi belge aldı

Of Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde başlatılan okuma yazma kurslarında eğitim gören ve başarılı olan 61 kursiyer düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

Okuma yazma seferberliğinde 61 kişi belge aldı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Of Halk Eğitimi Merkezinde başlatılan okuma yazma kurslarında eğitim gören kursiyerler aldıkları eğitim sonucunda okuma yazma öğrenmenin mutluğunu yaşadılar.

 

Kurs sonunda düzenlenen sertifika töreninde okuma yazma öğrenen 61 kursiyeri öğrenmenin yanında belge almanın da sevincini yaşadı.

 

Of Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılan sertifika törenine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, Müdür yardımcıları ve kursiyerler katıldı.

 

Kurs hakkında bilgi veren Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleriyle başlatılan 2017-2018 eğitim öğretim kurslarımız, 1 Eylül itibariyle başlamıştı. Kurslarımıza 58 Kadın, 32 erkek olmak üzere toplamda 90 kişi kaydolmuştu. Dönem sonunda ise 40 kadın, 21 erkek kursiyerimiz sertifika almaya hak kazanmıştır. Ayrıca 80 saatlik hızlandırılmış Okuma-Yazma Kursumuza 38 başvuru yapılmış olup, bunlardan 22 kişi başarılı olarak Okuma- Yazma öğrenerek sertifika almıştır. Bu süreçte kursiyerlerimizin gayreti ve istekliliği bizleri memnun etmiştir. İnşallah yeni talepler geldiğinde kurslarımıza devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı.

 

Kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Bu kadar kursiyerin yaşlı genç demeden katılımı beni çok mutlu etti. Sizleri cesaretiniz ve gayretiniz nedeniyle tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki öğrendikleriniz hayatınızı daha da kolaylaştıracaktır. Bizlerden bir isteğiniz, ya da çözülmesini istediğiniz sorununuz varsa her zaman dinlemeye hazırız. Burada olmazsa Kaymakamlığa mutlaka beklerim. Alacağınız sertifikaların yanında bizlerin de sizlere sürpriz hediyeleri olacaktır. Tekrar sizleri kutluyor yaklaşan bayramınızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Kursiyerlere sertifikaları Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay ve kurs öğretmenleri tarafından verildi. Bazı kursiyerlere çocukları velilik yaparak sertifikalarını birlikte aldılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24