Okullar harıl harıl yeni sezona hazırlanıyor

Of’ta eğitim veren okulların idarecileri, yaz tatili olması nedeniyle okullarındaki boya, badana ve diğer tadilat çalışmalarıyla okullarını yeni sezona hazırlıyorlar.

Okullar harıl harıl yeni sezona hazırlanıyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren ilk ve orta dereceli okullar, yenileniyor.

 

Yaz tatili olması nedeniyle okullarda öğrencilerin bulunmamasını fırsata dönüştüren okul idarecileri, yeni sezon öncesi okulların eksikliklerini gidererek eğitime eksiksiz bir şekilde hazırlamak için yoğun bir mesai harcıyorlar.

 

Okul idarecileri, aile birlikleri ile işbirliği içerisinde okullarda boya ve badana işlerinin yanında diğer birimler elden geçirerek yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirmeye çalışıyorlar.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okullarda yapılan tamirat ve tadilat işlerini yerinde inceleyerek katkısı olanlara teşekkür etti.

 

Müdür Kabahasanoğlu yaptığı açıklamada, “Bu yaz sıcaklarında okullarımız adeta şantiyeye dönüşmüş durumda. Her şey geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin daha güzel, konforlu ve ferah ortamlarda eğitim almaları için yapılıyor. Bir yandan öğretmenlerimiz, idarecilerimiz bir yandan okul aile birliklerimiz el ele vererek güzel çalışmalar yapıyorlar. Bir nevi devlet millet kaynaşmasının bir örneğine de burada şahit oluyoruz.  Allah hepinizden razı olsun. Ben sizleri bu gayretleriniz ve çalışmalarınız nedeniyle tebrik ediyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24