Okul Servislerine sıkı denetim devam ediyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Trafik Asayiş ekipleri tarafından Of’ta Okul Servisi Taşımacılığı yapan araçlara yönelik olarak yapılan denetimlerle öğrenciler ve araçların güvenliği en üst düzeyde denetleniyor.

Okul Servislerine sıkı denetim devam ediyor

Okul Servislerine yönelik olarak Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Trafik Asayiş ekipleri denetimler yaparak araç ve öğrenci güvenliği konusunda işi sıkı tutuyor.

 

Ara Tatil dönüşünün ilk günü Öğrenci servislerine yönelik sabah erken saatlerinde Of-Çaykara yolu üzerindeki Dumlusu Mevkiinde araçlar durdurularak emniyet kemeri ve diğer güvenlik önlemlerin alınıp alınmadığı kontrol edildi. 27 araçlık bir grubun denetlenmesi sonucunda kurallara uymayan sürücülere kanun gereği cezai işlem uygulandı.

 

Okul Servis denetlemesine taşımadan sorumlu Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir, Şef Yusuf Dereli, İlçe Jandarma Trafik Asayişten Sorumlu Jandarma Kıdemli Başçavuş Aşkın Hava katılı. 

 

Şube Müdürü Süleyman Bedir denetlemeyle ilgili olarak, “Öğrencilerimizin güvenliği bizler için çok önemlidir. Onun için zaman ve yer mefhumu gözetmeden denetimler yapıyoruz. Amacımız ille de cezai müeyyide uygulamak değildir. Kanunlarda, yönetmeliklerde belirtilen güvenlik tedbirlerinin alınması hem onların hem de öğrencilerin hayat güvenlikleri içindir. Bu tür denetlemelerimize her zaman devam edeceğiz. Çünkü öğrencilerimizin güvenliği bizlerin en önemli görevidir. Bu konuda İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Aşkın Hava’ya titiz çalışmaları ve gayretleri nedeniyle teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Of İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Aşkın Hava da  denetimle ilgili olarak, “Öğrencilerimizin güvenliğine çok dikkat ediyoruz. Bu amaçla daha önce de yaptığımız gibi bu yıl ilk kez uygulanan  “Ara Tatil” dönüşünün ilk gününde denetimlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bundan sonra da sıkı denetimlerimiz devam edecek.  Sürücülerimizden isteğimiz kanun ve yönetmeliklerde belirtilen evrakların bulundurulması,  gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasıdır. Ben de güzel işbirliği içinde yapmış olduğumuz denetimler ve diğer çalışmalar için Şube Müdürümüz Süleyman Bedir’e teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24