Öğretmenler de havuz keyfini yaşayacak

“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesinde öğrencilerle yakından ilgilenen ve onların yüzme konusunda destekçileri olan öğretmenler de bu ilgi ve alakaları nedeniyle yapılan protokolle Of Kapalı Yüzme Havuzu’ndan ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Öğretmenler de havuz keyfini yaşayacak

2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle ülkedeki tesislerin tüm vatandaşlara kullandırılmasının yolu açılmıştı. Bu protokol 2019 yılı Nisan ayında yenilendi. Protokollerin gereği Of’ta bulunan tüm öğrencilere yönelik olarak “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi hayata geçirilmişti. Bu amaçla taraflar arasında protokol imzalanmıştı. 

 

Protokollere uygun olarak Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iki yıldır devam eden “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesiyle Kapalı Yüzme Havuzunda öğrencilere yönelik olarak proje başarılı bir şekilde yürütülüyor.

 

“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesinde öğrencilerle yakından ilgilenen ve onların yüzme konusunda destekçileri olan öğretmenler de bu ilgi ve alakaları nedeniyle yapılan protokolle ücretsiz olarak Of Kapalı Yüzme Havuzundan faydalanabilecekler.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında imzalanan protokole;  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte imza attılar.

 

Protokolle Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil dönemlerinde öğretmenler yüzme havuzundan ücretsiz faydalanacaklar. Havuzdan; Salı ve Çarşamba günleri erkek öğretmenler, Perşembe ve Cuma günleri ise bayan öğretmenler yararlanacak.

 

Proje ile ilgili olarak imza töreninde konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, “Tüm alanlarda olduğu gibi sporda da ilçemiz güzel işler yapılıyor. Fedakâr öğretmenlerimizin gayretlerine binaen böyle bir uygulamanın yapılmasını çok anlamlı ve faydalı olarak görüyorum. Üstelik öğretmenlerimiz ara tatilleri de farklı etkinlikle geçirmiş olacaklar. Bu projedeki katkıları nedeniyle gerek Gençlik Spor Müdürümüzü gerekse de Milli Eğitim Müdürümüzü tebrik ediyor başarılar diliyorum” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24