Of’ta yüzme öğrenmek için taraflar protokol imzaladı

Of’ta başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında projede taraf olan kesimlerle Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın başkanlığında protokol imzalandı.

Of’ta yüzme öğrenmek için taraflar protokol imzaladı

Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Of’ta faaliyete geçen Kapalı Yüzme Havuzundan tüm Ofluları faydalandırmak için büyük gayret gösteriyor.

 

2016 yılında tüm bakanlıklar arasında imzalanan protokolle ülkedeki tesislerin tüm vatandaşlara kullandırılması sağlanmıştı. Bu anlamda Of’ta bulunan tüm öğrencilere yönelik olarak “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi hayata geçirildi. Projede taraf olan kesimlerle Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın başkanlığında protokol imzalandı. 

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında imzalanan protokole;  İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve KYK Of Müdürü Ali Tarakçı imzaladıkları protokolle “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesinde, Of’ta  eğitim gören yaklaşık 8 bin 500 öğrenci yüzme öğrenecek.

 

Proje ile ilgili olarak imza töreninde konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, “ Tüm alanlarda olduğu gibi sporda da ilçemiz çok yoğun çalışıyor. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin ilçemizdeki sosyal, kültürel ve spor tesislerinden faydalanması çok güzel bir çalışma. İlkokul, ortaokul, lise, Kuran Kursu, üniversitede okuyan öğrencilerimiz için İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün başlattığı “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi ile hem yüzme öğrenecekler hem de daha çok sosyalleşecekler. Böylece öğrencilerimiz akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarla da tam olarak kendilerini gerçekleştirmiş olacaklar. İnşallah bu güzel çalışmalar ülkemizin geleceğinde önemli katkılar sağlayacaktır. Başta İlçe Spor Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, herkese başarılar diliyorum.” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24