Of’ta yangın paniği

Of’ta akşam saatlerinde bir binanın çatı katında meydana gelen yangın paniğe neden olurken yangını söndürmek için ekipler seferber oldu.

HABERİN GALERİSİ
Of’ta yangın paniği

Of’ta yangın paniği

Of Merkezde akşam saatlerinde meydana gelen yangın paniğe neden olurken seferber olan ekipler uzun uğraşlar sonucunda yangını söndürebildi.

 

Sulaklı Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde Cenap Sarıalioğlu’na ait 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, diğer binalarda ikamet eden vatandaşlar tarafından fark edildi. Hemen itfaiye ve polise haber veren vatandaşlar, yangına kısa sürede müdahale edilmesini sağladı.

 

Ancak olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dar olan caddeye aracın dönüş yapamaması nedeniyle yangına dışarıdan müdahale edemedi. Binanın içinden yukarı çıkan itfaiye ve zabıta ekipleri, tehlikeye aldırış etmeden yangına müdahale etti.

 

Yüksek merdivenli aracın olay yerine intikal etmesinin ardından dışarıdan da müdahale edilen yangın yaklaşık 2 saatte söndürülebildi.

 

Mesai bitiş saatine denk gelmesi nedeniyle olay yerinde yoğun bir kalabalık toplanırken, vatandaşlar yangına müdahale etmekte geciken itfaiye ekiplerine de tepki gösterdiler.

 

Meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için emniyet ve zabıta ekipleri yoğun bir çaba harcarken, yangının söndürülmesiyle çevredeki vatandaşlar da rahatladı.

 

Yangın neticesinde çatı katının tamamen yanarken yangın alanında bulunan tüplerin patlamaması olası bir faciayı da önlemiş oldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24