Of’ta tüm eğitim kurumları ilaçlandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ile yaptığı iş birliği sonucunda Of’taki 26 okul ve diğer eğitim kurumları ilaçlattı.

Of’ta tüm eğitim kurumları ilaçlandı

Eğitim- öğretime verdiği önem kadar temizlik ve hijyene önem veren Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir ilke daha imza attı.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlar sıcakların artmasıyla yaşanabilecek böcek ve haşerelere karşı ilaçlandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Veteriner İşleri Şubesi tarafından Of’taki 26 okul ve diğer eğitim kurumları ilaçlandı.

 

İlaçlamayla ilgili olarak konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, “ Okullarımızın temizliği, öğrencilerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir.  Bu amaçla yapılması gerekenleri gecikmeye mahal bırakmayacak şekilde yapıyoruz. Havaların ısınmasıyla oluşabilecek böcek haşerelere karşı tedbir aldık. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimleriyle irtibata geçerek tüm okullarımızı ve eğitim kurumlarımızı ilaçlattık. Bu konuda bizlere yardımcı olup ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarının ilaçlanmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesindeki ilgililerine ve ilaçlama ekibine şahsım, öğrencilerim ve kurumum adına teşekkür ediyorum.”  sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24