Of’ta şehit ve gazilere 15 Temmuz ziyareti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve protokol üyeleri Of’taki Şehit kabirlerini ve gazileri ziyaret ettiler.

Of’ta şehit ve gazilere 15 Temmuz ziyareti

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutan Vekili Adem Tek, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Müftüsü Recep Onat, Of’taki Şehitlerin Kabirlerini ve 15 Temmuz Gazisi Selahattin Ayyıldız’ı Çataldere Mahallesindeki evinde ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Kaymakam Eyüp Fırat; “Devletimiz ve milletimiz şehit ve gazilerimize minnet duyuyor. Bizler de her zaman onların yanındayız. Onun için bu menfur saldırının yıldönümünde Selahattin kardeşimizi bir kez daha ziyaret etmek istedik. Halını sorup bir arzusunun olup olmadığını öğrenmek istedik. Allah milletimize böyle elim olaylar bir kez daha yaşatmasın. Rabbim; şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar versin.” diyerek duygularını ifade etti.

 

 15 Temmuz Gazisi Selahattin Ayyıldız’ın ziyaretinin ardından Of’ta bulunan şehit aileleri ve mezarlıkları ziyaret edilerek şehitlerin ruhları için Kuranı Kerim okunarak dualarda bulunuldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24