Of'ta Öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Of’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Anıta çelenk sunuldu, tebrikler kabul edildi ve mesleğe yeni giren öğretmenler yemin yaptı.

Of'ta Öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Of’ta bir dizi etkinlik düzenlendi. Sabah düzenlenen ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Daire Amirlerinin katıldığı Anıt önü töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından Müdür Kabahasanoğlu makamında tebrikleri kabul etti.

 

Etkinliğin gece bölümü ise Of Sahil Tesisleri Günbatımı Düğün Salonunda yapıldı. Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Yüzbaşı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Emniyet Müdürü Murat Türköz, Siyasi Parti İlçe Başkanı ve Temsilcileri, Sivil Toplu Temsilcileri, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Öğretmenler Günü nedeniyle Liseler ve İlköğretim okulları arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler eserlerini okudular.

 

Of’ta görevli en genç öğretmen olan Cumapazarı İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Anıl Yufka’nın “Öğretmenin Meslekten Beklentileri” konulu konuşmasının ardından en kıdemli öğretmenler adına Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi Tarih Öğretmeni İmamettin Hanlıoğlu ve İlçe Mili Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar.

 

Aday öğretmenliklerini tamamlayan yeni öğretmenlerin mesleğe giriş yeminini ise İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan yaptırdı.

 

Yemin töreninin ardından Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi Tarih Öğretmeni İmamettin Hanlıoğlu’na ve İlçe Milli Eğitim Şube eski Müdürü olan İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’e başarılı çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi verildi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlen Öğretmen konulu, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. 

 

Of Halk Eğitim Merkezi Öğretmenleri tarafından sunulan müzik ve kemençe eşliğinde oynanan horon ile program sona erdi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 9 yıl Önce

Of belediyesi herzamanki beceriksizliklerine yenisini ekledi.ofun yollarının hali,her yağmur sonrası kesilen sular ortadayken öğretmenler günü kutlaması da yine fos çıktı.önceki dönem belediye başkanının öğretmenler için yaptıklarını görünce heralde herkes benim düşündüğümü düşünücektir.yemek seçimi,mekan seçimi,garsonlar vb çok kötüydü.katıldığımıza pişman olduk.seneye kesinlikle katılmayacağım.
Teşekkürler...

DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

TÜM ÖĞRETMENLERİN,ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24