Of’ta öğrenci ve velilerin kuşak heyecanı

Of Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kuşak sınavında başarılı olan genç karateciler, yeni kuşaklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Of’ta öğrenci ve velilerin kuşak heyecanı

Uzun yıllardır Of’ta karate eğitimi veren ve yüzlerce öğrenci yetiştiren karate hocası Salih Doğan geleceğin milli takımına yeni sporcular yetiştiriyor.

 

Bu kapsamda Salih Doğan’ın öğrencileri yeni kurduğu Salih Doğan Özel Karate Takımı ile kuşak sınavı heyecanı yaşadılar. Ülkemizde Kuşak sınavı Türkiye Karate Federasyonunun 4 ayda bir şubat, haziran ve ekim aylarında yapılmaktadır.

 

Kuşak sınavına; 8 sarı, 5 turuncu,  6 yeşil,  7 mavi, 6 kahverengi, 3 banttan kahverengi 2 banda 9 kişi, Kahverengi 2 banttan kahverengi 1 banda 2 kişi olmak üzere toplam 43 sporcu katıla

rak yeni kuşaklarına kavuşma heyecanı yaşadı.

 

Of Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan kuşak takma töreni öncesi sporcular birer gösteri maçı yaptılar. Gösteri maçları sonunda Salih Doğan Özel Karate Takımı hocası Salih Doğan kısa bir açıklama yaptı Doğan konuşmasında, “ Öncelikli olarak velilerimizin bu ilgisi ve coşkusu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Onların ilgisiyle yorgunluğumuzu unutuyoruz. Bütün çabamız geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı bedensel ve ruhsal sağlıklarını koruyarak geleceğe hazırlamaktır. Sporu ne kadar topluma yayarsak o kadar gelecekten emin oluruz. Ben inanıyorum ki bu yavrularımız daha önceki abileri, ablalarının sağladığı ulusal ve uluslararası başarılı dereceler yapıp hem ailelerinin hem ilçelerinin hem de ülkelerinin göğsünü kabartacaklardır. Bizlerin tek isteği bu yavrularımıza destek olunsun. Onlara verilecek destek en hayırlı ve kalıcı destek olacaktır. Bizlerin sevincine ortak olan başta Of Medya Derneği Başkanı Sayın İzzet Keleş’e Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Yüksel Yaşar’a ve çok değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de sağlıklı ve spor dolu başarılı hayatlar dilerim.

 

Sporculara kuşakları Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Of Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar ve sporcuların aileleri tarafından takıldı. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih doğan
Salih doğan - 5 yıl Önce

Salih doğan özel karate olarak ilk defa yaptığımız kuşak sınavımıza zaman ayırdığınız için teşekkür ederken şimdiye kadarki yaptığımız en kalabalık ve velilerin en yoğun ilgi gösterdiği

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24