Of’ta kaybolan alzaymır hastası yaşlı kadın ölü bulundu

Of’ta kaybolan alzaymır hastası 73 yaşındaki Ayşe Demir, Cos Dağı eteklerinde arazide ölü olarak bulundu.

Of’ta kaybolan alzaymır hastası yaşlı kadın ölü bulundu

Of’un Korucuk Mahallesi’nde ikamet eden ve dün sabah evinden çıktıktan sonra gün boyu kendisinden haber alınamayan Alzaymır hastası 73 yaşındaki Ayşe Demir ölü olarak bulundu.

 

Oğlu Yusuf Demir ile birlikte yaşayan yaşlı kadın, sabah 10 sularında oğlu ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra ortadan kayboldu. Gün boyu mahallede annesini arayan Yusuf Demir, aramalardan sonuç alamayınca Jandarma ekiplerine haber verdi.

 

Saat 16.00 sularında mahallede aramalara başlayan Jandarma ekipleri herhangi bir netice elde edemedi. Akşam saatlerinde AFAD ekiplerine haber verildi. Mahalleye gelen AFAD ekipleri arama çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerin de desteği ile AFAD ve Jandarma ekiplerinin yaşlı kadını arama çalışmaları gece boyu devam etti.

 

Sabah erken saatlerde yeniden başlayan aramalar sonucunda yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı. Mahallenin üst kısmında bulunan Cos Dağı’nın eteklerinde vadi içerisinde bulunan Ayşe Demir’in ölü olduğu anlaşıldı.

 

Of Cumhuriyet Savcılığı’nın olay yerinde yapacağı incelemenin ardından yaşlı kadının cenazesinin defnedileceği öğrenildi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 5 yıl Önce

allah rahmet etsin ve geride kalan tüm aile fertlerine baş sağlığı dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24