Of’ta iş kazası 1 ölü, 1 yaralı

Of’un Ağaçseven Mahallesi’nde meydana gelen kazada iş makinesi altında kalan bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Of’ta iş kazası 1 ölü, 1 yaralı

Of’un Ağaçseven Mahallesi’nde meydana gelen kazada Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Adnan Karslı (53) hayatını kaybederken Murat Karadeniz (37) ise yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre Ağaçseven Mahallesi’nde çalışma yapan iş makinesi arıza yaptı. İş makinesini taşımak için mahalleye giden Adnan Karslı yönetimindeki 61 EN 895 plakalı Vinç devrildi.

 

Devrilen vincin altında kalan sürücü Adnan Karslı ve Murat Karadeniz ağır yaralandılar. Of Devlet Hastanesine kaldırılan Karslı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken diğer yaralı Karadeniz Trabzon kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Adnan Karslı’nın cansız bedeni ise Trabzon Adli Tıp kurumuna sevk edildi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesi’ne giderek Hastane Başhekimi Şaban Uysal’dan olay hakkında bilgi aldılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24