Oflular Dortmund’da gurbetçilerle buluşuyor

Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenen “Trabzon Günleri” etkinliklerinde Of Belediyesi tarafından açılan stant gurbette yaşayan Ofluların yoğun ilgisi oluyor.

Oflular Dortmund’da gurbetçilerle buluşuyor

Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenen “Trabzon Günleri” etkinlikleri düzenlenen resmi açılış programı ile başladı. Açılışın ardından stantları gezen vatandaşlar hemşerileriyle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

 

Of Belediyesi tarafından açılan stant da gurbette yaşayan Ofluların buluşma mekanı oluyor.

 

Oflu hoca temsili figürü, yaş çay bitkisi ve çay toplama makası, eski Of eşyaları, Of resimleri, Ofspor forma ve flamalarının yer aldığı stantta ziyaretçilere Ofçay sponsorluğunda sıcak çay ikram ediliyor.

 

Of’un yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Ressam Cemal Akyıldız’ın çizdiği resimlerden bir bölüm, Of’un önemli değerlerinden biri olan Karikatürist Ziya Ramoğlu’na ait bir köşe ve Of’un tarihi ile ilgili yaptığı çalışmalarla Of’un tarihine ışık tutan Tarihçi Yazar Haşim Albayrak’ın kitapları da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

 

Akşam saatlerinde Almanya’ya gelen Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Meclis Üyeleri Emin Bilgin, Halim Kaya ve Faruk Öztürk, Of’un yetiştirdiği değerlerden Ressam Cemal Akyıldız ve Tarihçi Haşim Albayrak da Of Belediyesi standında ziyaretçilerle buluşuyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24