Oflu Vehbi Koç Ak Parti’den 5.sıra adayı

Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı ve Denizcilik Sektöründe faaliyet gösteren Oflu İşadamı Vehbi Koç, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Trabzon’dan 5.sıradan aday oldu.

Oflu Vehbi Koç Ak Parti’den 5.sıra adayı

24 Haziran 2018 Pazar Pazar günü yapılacak olan 27.dönem milletvekilli genel seçimlerinde için Oflu işadamı Vehbi Koç, Ak Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı oldu.

 

1 Kasım 2015 tarihinde yapılan 26.dönem milletvekilliği seçimlerinde de Ak Parti’den Trabzon Milletvekilliği için aday adayı olan Koç, aday listelerinde yer almamıştı.

 

TRABZON VE ÜLKEMİZ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Şahsi bir beklenti ile yola çıkmadığını ifade eden Koç, Trabzon’a sevdamız var. Türkiyemiz önemli bir ülke. Karadeniz önemli bir bölge. Karadeniz’in tüm kentleri önemli, ancak Trabzon özeldir. Türkiye’nin 2023 hedefine bizlerin de katkı sunması gerektiğine inanıyorum. Edindiğimiz bilgi ve tecrübeyi ülkemizin kalkınmasında kullanmak istiyorum. Denizcilik sektöründeki projelerimizle ülke ekonomisine katkı sunmak için yola çıktık” dedi.


Vehbi Koç Kimdir?

1960 yılında Ankara’da doğan Koç, İlk ve Orta Okulu Of’ta, Lise’yi Trabzon Lisesi’nde, Üniversiteyi ise İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde tamamladı. Denizcilik Sektöründe Oflu İşadamı Salih Zeki Çakır ile birlikte kurdukları ortak şirket ile faaliyet gösteren Koç, Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanlığı, TSİAD gibi çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşunda yöneticilik yapıyor.

 

2004 yılında İstanbul’da İl Genel Meclisi Üyeliği yaptı. 12 Haziran 2011 ve 7 Haziran 2015 seçimlerinde Ak Parti’den İstanbul Milletvekilliği için aday adayı olan Koç, 1 Kasım 2015 seçimlerinde de Trabzon’dan aday adayı olmuştu. İngilizce ve İspanyolca bilen Koç, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 6 yıl Önce

ADAYLIĞINIZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.İNŞALLAH.

A.Y
A.Y - 6 yıl Önce

Ofun adayı 5.sırada olmamalıydı.ilk ikide olmalıydı.olmadı..........

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24