Oflu Esnaflar, Of’un ilk sinema filmi 61.Bölge’de buluştu

Amatör bir ekiple yola çıkan Müzik Market İşletmecisi Amatör Yönetmen Cuma Uğurlu, Of’un ilk sinema filmi 61.Bölge’nin çekimlerini Of’un esnaflarından oluşan bir ekiple yapıyor.

Oflu Esnaflar, Of’un ilk sinema filmi 61.Bölge’de buluştu

Dönerci Ali, Kasap Oğuz, Güvenlik Şefi Mahmut, Emekli Adnan, İnşaat Ustası Adnan, Müzik Market İşletmecisi Amatör Yönetmen Cuma Uğurlu ve diğerleri. Of’un ilk sinema filmi 61.Bölge için bir araya gelen 15 kişilik ekip, işlerinden arta kalan zamanlarında film setinde buluşuyorlar.

 

Müzik Market İşletmecisi Cuma Uğurlu, yazdığı senaryoyu filme çevirmek için Of’ta çeşitli işlerde ekmeklerini kazanan 15 kişilik amatör bir ekip kurdu. Hafta sonları ve işlerinden arta kalan zamanlarında bir araya gelen ekip, Of’un ilk sinema filmi için profesyonel oyunculara taş çıkartacak bir performans sergiliyorlar. Of’un cadde ve sokaklarında yapılan çekimler, Of halkı tarafından yoğun ilgi çekiyor.

 

Trabzon mafyasının oğlunun babasının baskılarına dayanamayıp ilçelerden birinde kendi ekibini kurmak için harekete geçmesi ve Of Mafyası ile karşılaşmasıyla başlayan olayların anlatıldığı filmin çekimleri Trabzon ve ağırlıklı olarak Of’ta yapılacak.

 

İşi gereği piyasaya yabancı olmadığını belirten Yönetmen Cuma Uğurlu, “Farklı projelerim vardı. Çok sayıda klip çektim. TV’lerdeki yapmacık Karadeniz dizilerini görünce orijinal bir Karadeniz dizisi çekmek istedim. Ama dizinin daha zor olduğunu düşünerek ilk etapta bir sinema filmi çekmenin daha uygun olacağını düşündüm. Birkaç arkadaşla bir araya geldik. Sonra ortaya bu ekip çıktı” dedi.

 

İşleri nedeniyle ancak Pazar günler buluşabildiklerini belirten Uğurlu, “90 dakikalık bir film planladık. Günde 5-10 dakikalık ham görüntü ancak çekebiliyoruz. Arkadaşlarımız tamamen amatör olmasına rağmen rollerini çok iyi oynuyorlar. Çekimlerimiz oldukça keyifli geçiyor. İnşallah film tamamlandığında Of’umuza güzel bir eser sunmuş olacağız” diye konuştu.

 

Filmin kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

Yönetmen Cuma Uğurlu (Esnaf), Mahmut Kaldırım (Güvenlik Şefi), Ömer Özdoğan (Sanatçı), Mehmet Hacıahmetoğlu (Esnaf), Adnan Varol (Emekli), İsa Olgun (Esnaf), Reşat Hacıahmetoğlu (Spor Salonu İşletmesi), Oğuz Akyüzlü (Kasap), Zeki Çatalbaş  (İnşaat Ustası), Mustafa Yeşil (Cafe İşletmecisi), Mehmet Emin İşçi (Esnaf), Tuncay Olgun (Esnaf), Ali Öztel (Esnaf), Reşat Tellioğlu(Esnaf), Serkan Türkel (Esnaf), Büşra Akcan (Büro Görevlisi) ve Merve Duman (Büro Görevlisi)

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24