Ofimder’in 18.Vuslat Günü 23 Ağustos’ta

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (Ofimder)’nin bu yıl 18.düzenlenecek olan “Geleneksel Vuslat Günü” programı 23 Ağustos’ta yapılacak.

Ofimder’in 18.Vuslat Günü 23 Ağustos’ta

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (Ofimder) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Vuslat Günü”  programı, bu yıl Kurban Bayramı’nın 3.günü olan 23 Ağustos’ta yapılacak.

 

Program öncesinde Of Sahil Hasbahçe tesislerinde bir araya gelen Ofimder Yönetim Kurulu Üyeleri, etkinlik için bilgi alışverişinde bulundular.

 

Geleneksel Vuslat Gününün bu yıl 18.sinin düzenleneceğini belirten Başkan İsmail Küçükakyüz; “Of imam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları olarak inşallah bu sene de “Geleneksel Vuslat Günü” müzde bir araya geleceğiz. Programımız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da merkezi olması hasebiyle Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda Kurban Bayramının üçüncü günü olan 23 Ağustos Perşembe saat 10.00’da başlayacaktır. Yönetim Kurulu olarak planlamamızı yaparak görev dağılımı yaptık. Eski, yeni tüm mezun ve mensuplarımızı bekliyoruz. Görüşüp, hasbihal etmek, geçen günleri yad etmek istiyoruz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Rabbim rızasına uygun işlerde muvaffakiyetler nasip etsin” diye konuştu.

 

Toplantıya Ofimder Başkanı İsmail Küçükakyüz, Başkan Yardımcısı İdris Kabahasanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, Şevket Bulutoğlu, Ömer Faruk Çakır, Eşref Keleş, Resul Kurtuluş ve İzzet Keleş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24