Of Yönetiminden Vali Ustaoğlu’na ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Belediye Meclis üyeleri Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Of Yönetiminden Vali Ustaoğlu’na ziyaret
Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Belediye Meclis üyeleri kısa bir süre önce göreve başlayan Trabzon’un yeni Valisi İsmail Ustaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Vali Ustaoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sarıalioğlu; “Sayın Valimiz şehrimizi iyi biliyor ve yakından tanıyor. Uyumlu bir çalışma süreci geçireceğimize inanıyorum. Dinamik bir valimiz, Allah hayırlı uğurlu etsin. Şehrimize güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” dedi.

 

Nazik misafirperverliğinden dolayı Vali Ustaoğlu’na teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “İnşallah bundan sonra kamu hizmetlerinin yürütülmesi anlamında Sayın Valimiz ile, yerel hizmetleri denetleme, bu hizmetlere destek sağlama noktasında da birlikte hareket edeceğimizi, bilgilerinden faydalanacağımızı ifade etmek isterim. Nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Valimize görevinde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24