Of Yönetimi Yukarı Kışlacık’ta halkla buluştu

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Mahalle ziyaretleri kapsamında Kaymakam Arslan, Başkan Sarıalioğlu ve TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal Yukarı Kışlacık Mahalle halkıyla buluştular.

Of Yönetimi Yukarı Kışlacık’ta halkla buluştu

Of Kaymakamlığı tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri ile Devlet Millet kaynaşmasının en güzel örnekleri sergileniyor.

 

Bu kapsamda çocukluğunu geçtiği topraklara gelerek halka buluşan TİSKİ Genel Müdürü Recep Çolak, zaman zaman duygulu anlar yaşasa da arkadaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

Of Kaymakamlığı tarafından Mayıs ayı içersinde ki planlamalar doğrultusunda Kireçli ve Sugeldi Mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Yukarı Kışlacık ve Yenimahalle Mahalleleri ziyaret edildi.

 

Ziyaret kapsamında Yenimahalle de engelli bir ailenin evine misafir olan Of Kaymakamı Eren Arslan ve protokol üyeleri, Yukarı Kışlacık Mahallesine giderek cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek hasta ve yaşlı aileleri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Cami çıkışı halkla buluşan Kaymakam Eren Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve protokol üyeleri, mahalle meydanında kurulan sofra ile mahalle halkının konuğu oldular ve yöresel yemeklerden tadarak vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

 

Yukarı Kışlacık Mahallesinde İmam olarak uzun yıllar görev yapan ve çevresinde sevilen, sayılan mütevazi kişiliğiyle herkesin gönlünde taht kuran, Hacı Ali Riza Köksal’ın oğlu olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, “Burada bulunmaktan dolayı tarifi imkansız duygular içerisindeyim. Çocukluğumun geçtiği yere gelip sizlerle tekrar bir arada olmak benim için ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu. Çocukluk arkadaşlarımla burada güzel bir gün geçirmeme vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Biz millet olarak bu tür kaynaşmaları her zaman bir vesile bulup yaptıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Çok kısa bir süre önce Soma maden ocağında çok büyük bir felaket yaşadık. Öncelikle madende hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Hemen akabinde Bosna’da bir sel felaketi yaşadık. Orada vefat eden Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Her felakette kendimize bir ders çıkarmasını bilen bir millet olarak Soma madeninden sağ salim çıkarılan bir kardeşimizin sedye kirlenmemesi için “isterseniz çizmelerimi çıkarayım” söylemi beni tarifi anlamsız duygulara götürdü. Allaha şükürler olsun ki hala böyle kardeşlerimiz var. Cenabı Allah bir daha böyle acılar yaşatmaması dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Mahalle meydanında toplu olarak bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan; “ Yukarı Kışlacık mahallemizde doğup büyüyen ve rahmetli hocamızın evladı olarak Trabzon’umuza hizmet edecek olan Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizi biz yapan devletimizi ve milletimizi güçlü kılan birlik beraberliğimizi burada bir kez daha sergilemiş olmaktan çok mutluyum. Ben görev yaptığım her yerde ve Ofumuzda her Cuma’yı istisnai bir durum yoksa mahalle ve köylerde geçirmeyi kendime görev atlettim. Bu ziyaretlere büyük önem veriyorum. İnsanlarımızla yüz yüze olmaktan onların dertlerini sıkıntılarını yerinde görmek aldığımız kararlar noktasında da bize önemli bir rehber oluyor” dedi.

 

Soma’da ülke olarak yüreğimizi yakan bir kaza olduğunu belirten Kaymakam Arslan; “Ama millet olarak zor zamanlarda nasıl kenetlenip bir bütünlük sergilediğimizi bir kez daha herkese göstermiş olduk. Orada bilmediğimiz birçok dersler var. Bizi biz yapan değerlerin neler olduğunu unutmamamız gerekiyor. Kurtarma esnasında Kızılay’ın şehitler için verdiği battaniyeyi ailesi merhum şehidimizi defnettikten sonra geri getiriyor. Bu kadar duyarlı bir milletin ferdi olarak başta kendim olmak üzere ilçemizde kamu hizmeti görevi yapan bütün arkadaşlarıma söylüyorum. Burada harcadığımız her kuruşta geçirdiğimiz her zamanda 76 milyonun hakkı var. Ona göre dikkat edip çalışalım” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
sefa
sefa - 10 yıl Önce

kaymakam bey birazda yukarı köylere gelse,hep aynı yerleri dolaşıp duruyor

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

İLÇE KAYMAKAMINA, İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA,TİSKİ GENEL MÜDÜRÜNE VE DAİRE AMİRLERİ İLE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDER ZİYARETLERİN DEVAMINI DİLERİM.SAYGILARIMLA.

A.Y
A.Y - 10 yıl Önce

EDİTÖR YORUMUMUZ NEDEN SANSÜRLENDİ

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24