Of ve Çevresi KYD’de 10.Kongre

Of ve Çevresi Kültür Yardımlaşma-Dayanışma Derneği 10. Olağan Genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi.

Of ve Çevresi KYD’de 10.Kongre

Of ve Çevresi Kültür Yardımlaşma-Dayanışma Derneği, 10.olağan genel kurulunu yaptı.

 

Dernek Lokalinde yapılan ve yoğun bir katılımın olduğu Genel kurul toplantısında Divan Başkanlığına Vahap Vahapoğlu, katip üyeliklerine ise Gürol Özke ve S.Süleyman Sarıcaoğlu seçildi.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Dernek Başkanı Ahmet Aksoy, önceki dönem yönetim kurulunun çalışmaları hakkında genel kurula bilgi sundu.

 

Teknoloji Fakültesi, Çok Amaçlı Spor Salonu,
Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi

1994 yılında kurularak hizmete başlayan derneğin sosyal ve kültürel çalışmalarının yanı sıra Of’ta KTÜ’ye bağlı Teknoloji Fakültesi, Çok Amaçlı Spor Salonu, Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezinin yapımını gerçekleştirdiğini belirten Başkan Aksoy; “Bunların yanı sıra maddi durumu zayıf çok sayıda üniversite öğrencisine burs temin ettik ve önümüzdeki dönemde de bütçe imkanlarımız ölçüsünde öğrencilerimize burs vermeğe devam edeceğiz. Gelecek dönemdeki başlıca projelerimiz; Trabzon Belediyesi tarafından Kalkınma Mahallesi’nde derneğimize verilen 1785 m2 alan üzerinde 200+200 olmak üzere toplam 400 kişilik kız ve erkek öğrenci yurdunun yapımını inşallah gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra Of Teknoloji Fakültesi Öğretim görevlilerinin kalacağı lojmanların yapımını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Solaklı Vadisinde KTÜ ye bağlı İlahiyat Fakültesinin himayesinde “İslami Araştırmalar ve Uygulama Merkezi” adı altında üst düzey akademik İslami eğitim verilen bir merkezi hayata geçirmek için çalışacağız. Tabii tüm bu çalışmaları yaparken ilçemizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi ve kamu yatırımlarından azami ölçüde faydalanması için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

 

Tek Listeli Yönetim

Tek liste halinde gidilen seçimde Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Ahmet Aksoy, Ahmet Ömeroğlu, Celal Şahin, M.Yılmaz Odabaş, Servet Mete, Ahmet Ulusoy, Mustafa Karakolcu, Nurettin Tandoğan, Hüseyin Karakaş, M. Yılmaz Kar, Adnan Çakıroğlu, Mehmet Nuhoğlu ve Behzat Nuhoğlu seçilirken Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Ali Çakıroğlu, Hüseyin Çakır, Yusuf İslamoğlu, Barbaros Bulut, O.Kenan Aksoy, Musa Paksoy, Ahmet Vahapoğlu, Osman Sarıalioğlu ve Süleyman Sarıcaoğlu seçildi.

 

Denetleme Kurulu Asıl Üyeliklerine Halim Kaya, V. Zekai Bak ve Mustafa Sezgin seçilirken Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Veysel Çakır, Ali Eroğlu, Embiya Manavoğlu seçildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Başkan
Başkan - 10 yıl Önce

Size göre ofdaki yatırımları siz yapdınız hükumet bir şey yapmadımı buna açıklık getirin Ltf

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24