Of TSO’dan İzmir’in Ticaret ve Sanayi Odalarına ziyaret

Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi İzmir Menemen Ticaret Odası ile imzalanan Kardeşlik Protokolüne istinaden Menemen Ticaret Odası ve bölgedeki diğer odaları ziyaret ederek bölgede bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

Of TSO’dan İzmir’in Ticaret ve Sanayi Odalarına ziyaret

Of Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Menemen Ticaret Odası arasında 2015 yılında imzalanan Kardeşlik Protokolü kapsamında Menemen Ticaret Odası,  Menemen Kaymakamlığı,  Aliağa Ticaret Odası, Bergama Ticaret Odası, Ayvalık Ticaret Odası ve Selçuk Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

 

Of Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Kardeşlik Protokolüne istinaden; karşılaştırma ve performans değerlendirmesi yapmak,  karşılıklı bilgi alışverişini artırmak odaların gelişimine katkı sağlayan ortak projeler üretmek, iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve böylece odalar arasındaki  ile işbirliğini güçlendirmek, böylelikle hizmet kalitemizi daha ileri seviyelere taşımak amacıyla birlik ve beraberlik adına  Menemen Ticaret Odası ve bölgedeki diğer odalara ziyaret düzenledi.

 

Ziyaretler kapsamında İzmir’in tarihi ve turistik bölgelerini de ziyaret eden Oda Yöneticileri, İzmir’in Odaları ile Ortak Meclis toplantıları yaptı.

 

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Of TSO Başkanı Erdal Saral; “İzmirli dostlarımız bizleri oldukça sıcak karşıladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İmzaladığımız protokol çerçevesinde güzel ilişkiler gerçekleştiriyoruz. Menemen Odamızın Yöneticilerini daha önce Of’umuzda ağırlamıştık. Bu kez onla bizleri ağırladılar. Bir yandan odalarımızı ziyaret ederek oda başkanlarımız ve yöneticilerimizle bilgi alış verişinde bulunduk. Diğer yandan da İzmir’imizin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulduk. Ziyaretimize katılan Oda Meclisi üyelerimize, yöneticilerimize ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan Menemen Ticaret Odamız ile diğer Odalarımızın başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

DEĞERLİ BAŞKANIM SENİNLE GURUR DUYUYORUM.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24