Of TSO “Enflasyonla Topyekün Mücadele”ye VARIZ dedi

Of TSO Başkanı Erdal Saral ülke genelinde başlatılan enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyasında TOBB olarak “Varız” sloganı ile katıldıklarını açıkladı.

Of TSO “Enflasyonla Topyekün Mücadele”ye VARIZ dedi

Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral düzenlediği toplantı ile ülke genelinde başlatılan enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak “Varız” sloganı ile katıldıklarını ifade etti.

 

Of TSO Toplantı Salonunda düzenlene toplantıda konuşan Başkan Saral; “Hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele kapsamında ülke genelinde başlatılan İndirim kampanyasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de ‘Varız’ sloganı ile destek vermiş, 81 il 160 ilçede yer alan 365 oda ve borsa ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyeleri de “indirim kampanyasına” katılım için davet edilmiştir” dedi.

 

Bütün üyelerimizi kampanyaya katılmaya davet ediyoruz

Ticaret ve Sanayi Odasında meslek komiteleri, meclis ve yönetim kuruluna yapılan bilgilendirmeler sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral yaptığı konuşmada;  “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı hükümetimiz tarafından açıklandı. Açıklanan programa Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak tam destek veriyoruz. Programı üyelerimize bildirdik, bildiriyoruz. Sosyal medya hesaplarımız, web sitesi, afiş, bilboard vb araçlarla gerekli duyuruları yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren üyelerimizi, tüccar, sanayici ve esnafımızı, asgari üç ay sürmesi planlanan İndirim kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Kampanyaya destek vermek isteyen üyelerimiz odamıza başvurarak katılabilecekler. Konu ile ilgili bilgilere web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

 

Kampanyaya katılan üyeler onurlandırılacak

Kampanyaya katılan üyeleri verecekleri destek nedeniyle onurlandıracaklarını ifade eden Başkan Saral; “Ülkemizin çimentosu olan yöre halkı her zaman ülkenin geçirdiği zor şartlarda elini taşın altına koymuştur. Of olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu mücadele de yine ön sıralarda yer alacığımıza inanıyoruz. Kamu ve özel sektör arasındaki güçlü işbirliği ile içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci de geride bırakacağız. Yöre insanımız ülkemizin en kötü günlerinde ülkesi ve milleti için ne gerekiyorsa her zaman yapmıştır, yapmaya da devam edecektir” dedi.

 

Varız Diyoruz

Başkan Saral konuşmasını; “Hem firmalarımızın hem de milletimizin, enflasyonla mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inanıyor, üyelerimizi, milli mücadele  ruhuyla Tüketici Fiyat Endeksinde yer alan 407 kalem  ürün ve hizmetlerde asgari yüzde 10 indirim kampanyasına  katılmaya davet ediyoruz, VARIZ  diyoruz. Kampanyaya katılacak üyelerimize teşekkür ediyoruz” cümleleri ile tamamladı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24