Of Ticaret ve Sanayi Odası’ndan stratejik plan çalıştayı

Of Ticaret Sanayi Odası tarafından düzenlenen Stratejik Plan çalıştayında Of’un güçlü ve zayıf yönleri masaya yatırıldı.

Of Ticaret ve Sanayi Odası’ndan stratejik plan çalıştayı

Of Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Dış Paydaşlarla Durum Analizi Çalıştayı yapıldı. Çalıştayda Oda Yöneticileri ve Of’un İdari Yöneticileri Of’un güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirdiler.

 

Dr. Yüksel Vardar’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Genel Sekreteri Hakan Gürhan, TTSO Akreditasyon Sorumlusu Emre Bozalioğlu, Trabzon Ticaret Borsası Genel Sekreteri Şükrü Eryüz, Trabzon Ticaret Borsası Akreditasyon Sorumlusu Özlem Arslantürk, TKDK Uzmanı Murat Uzunali, OF TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Banka ve Fabrika Müdürleri ile Daire Amirleri katıldı.

 

Toplantıda Of Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2017-2020 yılları arasını kapsayacak olan Stratejik Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dr. Yüksel Vardar; “Of Ticaret ve Sanayi Odamız, mütevazi yapısı ve kadrosuna rağmen önemli çalışmalar yürütüyor. Bugün burada 2017-2020 yılları arasını kapsayan Stratejik Plan çalışmamızın dış paydaşlarımızla durum analizi çalıştayı için toplandık. Bu güzel katılımınızdan ve çalışmalarımıza vereceğiniz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Katılımcıların söz alarak fikirlerini paylaştığı toplantının ardından teşekkür konuşması yapan Of TSO Başkanı Erdal Saral; “Buradaki birlikteliği her zaman sağlayıp sesimizi hep birlikte daha gür çıkartabilirsek buradaki problemlerin çoğunu rahatlıkla çözebiliriz. Biz ilçedeki problemleri biliyoruz ama bu problemleri çözüme ulaştırabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bunun için sizin fikirleriniz bizim için önemli. Bu yol haritasında hepinizin desteğine ihtiyacımız var” ifadelerine yer verdi.

 

Toplantının ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24