OF TEF Derneği’nden Dekanlığa araç

Of Teknoloji Fakültesi Derneği tarafından Fakültenin Dekanlığına 85 bin TL değerinde bir araç hediye edildi.

OF TEF Derneği’nden Dekanlığa araç

Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yönetim Kurulu gündemdeki konuları görüşmek ve dekanlığa alınan aracı hibe etmek üzere Dekanlık’ta toplandı.

 

Derneği Başkanı da olan Kaymakam Eren Arslan Başkanlığında yapılan toplantıya OF TEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Dekan Yardımcısı İrfan Acar, KTÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Emin Aşıkkutlu, OF TSO Başkanı Erdal Saral, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ahmet Ömeroğlu, M.Yılmaz Odabaş, Servet Mete, Ahmet Aksoy, Coşkun Akyüz, Mustafa Yılmaz Kar, Ahmet Çapoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Fabrika Müdürleri Bülent Reisoğlu ve Yaşar Çakıroğlu, Fakülte Sekreteri Hasan Cevahir, Of Medya Derneği Başkanı ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Köşe Yazarımız İzzet Keleş, Halkla İlişkiler Müdürümüz Mustafa Yaşar ve Of’un Nabzı Gazetesi adına Fahri Hacıcaferoğlu katıldı.

 

Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantıda Aydıner Kültür Merkezi’nin durumu, yapımı planlanan Meslek Yüksekokulu ve İslami İlimler Araştırma Merkezi, geçen yıl açılan ancak öğretim görevlisi eksiği giderilemediği için Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü ve diğer konular ele alındı.

 

Aydıner Kültür Merkezi’nin durumunun netleştirilmesi için Kaymakam Eren Arslan başkanlığında oluşturulan heyetin Aydıner Ailesi ile görüşme yapmasına karar verildi.

 

Elektronik ve Haberleşme Bölümüne öğrenci alınabilmesi için 2 öğretim görevlisine ihtiyaç olduğunu belirten Dekan Birinci, bu ihtiyacın giderilmesi için herkesin çaba harcaması gerektiğini ve 2 öğretim görevlisinin OF TEF’e kazandırılmasını istedi.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın isteği üzerine Fakülte hakkında bilgiler veren Dekan Birinci fakültede İnşaat Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği ve Yaılım Mühendisliği alanlarında olmak üzere yaklaşık 600 öğrencinin eğitim gördüğünü, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünün de eğitime başlamasıyla bu sayının bin rakamına ulaşacağını belirtti.

 

Fakültede 20 öğretim görevlisi, 20 Araştırma görevlisi ve 30 idari personelin görev yaptığını belirten Birinci, üniversitede sosyal etkinlikler ve önemli projeler hazırlamak için çaba harcadıklarını ifade etti.

 

Çay ve pasta ikramı yapılan toplantının sonunda Fakülte Derneği tarafından alınan 85 bin TL değerindeki binek aracın anahtarı Fakülte Derneği adına Başkan Kaymakam Arslan tarafından Dekan Birinci’ye takdim etti.

 

Çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24