Of Müftüsü Recep Onat Of’a veda etti

Düzce Gümüşova Müftülüğü görevine atanan Of Müftüsü Recep Onat, düzenlenen veda yemeği ile Of’a veda etti.

 Of Müftüsü Recep Onat Of’a veda etti
Yaklaşık 5,5 yıldır Of Müftülüğü görevini yürütmekte olan Recep Onat, Düzce Gümüşüova Müftülüğüne atandı.

2013 yılı Ocak ayında Müftü Mehmet Genç’in Kars İl Müftülüğü’ne atanmasının ardından Of Müftülüğü görevine atanan Recep Onat, 5,5 yıllık Of Müftülüğü görevine son noktayı koydu.

Veda gecesi istememesine rağmen bir grup müftülük çalışanı tarafından düzenlenen veda yemeği ile mesai arkadaşlarına veda eden Müftü Onat; “Bu benim dokuzuncu tayinim. Bizler buna alıştık. Of benim sadece müftülük yaptığım bir yer değil. Çaykara’da köyümde buradaki arkadaşlarım kadar, dostlarım adar dostum yok. Çünkü ben İmam Hatibi de burada okudum. 5,5 yılı aşkın süredir de görev yapmaktayız. Bir ara bizi burada unuttular diye düşünüyordum ki tayin haberi geldi. Demek ki bizi unutmamışlar. Bilerek veya isteyerek hiç kimsenin kalbini kırmadım. Bilmeden, istemeden böyle bir şey yapmışsam hepinizden özür diliyor ve haklarınızı helal etmelerinizi istiyorum. İnşallah sizleri Düzce’ye, Gümüşova’ya bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhammet Hanefi Topal hocanın Aşr-ı Şerif okuduğu programda Vaiz Halim Bilgin hoca ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da bir konuşma yaparak Of’a verdiği hizmetler nedeniyle Müftü Onat’a teşekkür ettiler.

Müftülük çalışanları tarafından temin edilen hediye ise Emekli Vaiz Hüseyin Güven tarafından Müftü Onat’a takdim edildi.

Gecede ayrıca 2018 yılında emekliye ayrılan İmam Hatipler Kamil Kalyon ve Mahmut Yazıcı’ya da Diyanet Camiasına verdikleri hizmetler nedeniyle kendilerine birer plaket takdim edildi.

Müftü Onat Kimdir?
1960 Çaykara Uzungöl doğumlu olan Onat, ilkokulu köyünde, Liseyi Of İmam Hatip Lisesi’nde okudu. Ankara İlahiyat mezunu olan Onat, 1988 yılında Antalya İl Müftülüğü bünyesinde İmam Hatip olarak göreve başladı. Ankara Çubuk Vaizliği, Erzurum Karaçoban İlçe Müftülüğü, Kastamonu Pınarbaşı İlçe Müftülüğü, Uşak Ulubey İlçe Müftülüğü, Trabzon Şalpazarı İlçe Müftülüğü, Kütahya Domaniç İlçe Müftülüğü görevinin ardından 2013-2018 yılları arasında da Of Müftüsü olarak görev yaptı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 6 yıl Önce

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24