Of Memur-Sen Yönetiminden Çakır ve Saçkan’a ziyaret

Of Memur-Sen Yönetimi Of Malmüdürü Aziz Çakır ve Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Of Memur-Sen Yönetiminden Çakır ve Saçkan’a ziyaret

Memur-Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ve bağlı sendikaların ilçe temsilcileri kısa bir süre önce Of İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Nurettin Saçkan ile Malmüdürlüğüne atanan Aziz Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

İlk ziyaretlerini Malmüdürü Aziz Çakır’a yapan Başkan Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çakır’a görevinde başarılar dilediler.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Müdür Çakır, Başkan Yaşar ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Memur-Sen Yönetiminin ikinci ziyaret durağı ise Of İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Müdür Nurettin Saçkan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yaşar ve Yönetim Kurulu üyeleri, kendisis ile bir süre sohbet ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Müdür Saçkan, Başkan Yaşar ve Sendika Temsilcilerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Başkan Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerin ardından Sendika Merkezinde Kasım Ayı toplantısını yaparak çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

 

Ziyaretlere Başkan Yaşar’ın yanı sıra Büro Memur-Sen Of İlçe Temsilcisi Dursun Ali Soylu, Kültür Memur-Sen Of Temsilcisi Ferhan Özdemir, Eğitim Bir Sen Of İlçe Temsilcisi Hasan Baştan, Sağlık Sen Of İlçe Temsilcisi Bozkurt Hacıefendioğlu ve Çamlı Çay Fabrikası Enerji Bir Sen Temsilcisi Hüseyin Yılmaz katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24