Of Medya Derneğinden Yakup Türköz Özel Öğrencilere ziyaret

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret eden Of Medya Derneği yöneticileri, okulda eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek yaptıkları çalışmalar ve ürettikler ürünler hakkında kendilerinden bilgi aldılar.

Of Medya Derneğinden Yakup Türköz Özel Öğrencilere ziyaret

Of’ta kurulduğu günden beri Sivil Toplum Kuruluşları arasında önemli faaliyetler içinde bulunan Of Medya Derneği Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret etti.

 

Of Medya Derneği yönetimini makamında ağırlayan Okul Müdürü Mustafa Akyıldız bir süre sohbet ettikten sonra okulun birimlerini ziyaretçilerine gezdirdi. Ziyaret sonunda Okul Öğrenci Temsilcisi Faruk Velioğlu Of Medya Derneği üyelerine yaş pasta sürprizi yaptı.

 

Okul Öğrenci Temsilcisi Faruk Velioğlu pasta kesiminde yaptığı konuşmada, “Sizlerin geçmiş Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretleri sürekli yapmanızı, bizim yanımızda olmanızı istiyorum. Bizler arkadaşlarımızla sinemaya, tiyatroya gitmek istiyoruz. Bunun gibi sosyal etkinliklerde bizlere yardımcı olmanızı istiyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

 

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikli olarak misafirperverliği için müdürümüze ve öğrencilerimize samimi teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Açıldığı günden beri bölgemizin çok özel çocuklarına çok özel eğitim hizmeti veren Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunu her seferinde kendini yenileyerek, canlı ve üreterek görmekten son derece mutlu oluyorum. İdarecilerimizin, öğretmenlerimizin özveriyle çalışmalarını takdir ediyorum. Bizler bu okulda okuyan ve buralara gelme fırsatı olmayan tüm öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırmak, onları bu toplumun değerli bir parçası olduğunu anlamak, onlara yardımcı olmak zorundayız. En azından onlara yeni engeller çıkarmamalıyız. Haberlerimizde, ziyaretlerimizde, ikili ilişkilerimizde onlara inşallah daha çok yer ayıracağız. Gerek Sosyal etkinlikler konusunda gerek diğer konularda elimizden gelen yardımı göstereceğiz. Bu anlayışla tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı eğitim- öğretim hayatı diliyorum” Sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Of Medya Derneğinin Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaretine Dernek Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İmdat Osmanoğlu ve Yüksel Yaşar katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24