Of Medya Derneği’nden SGK il Müdürü Öztürk’e ziyaret

Of Medya Derneği yöneticileri OF Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ahmet Altunsoy ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Orhan Öztürk’ü ziyaret ettiler.

Of Medya Derneği’nden SGK il Müdürü Öztürk’e ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ile Dernek Yöneticileri İzzet Keleş ve Fahri Hacıcaferoğlu, Of Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ahmet Altunsoy ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Orhan Öztürk’ü ziyaret ettiler.

 

Kısa bir süre önce Trabzon Doğum Hastanesi’nin yerine inşa edilen Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasını ziyaret eden Dernek Yöneticileri ve Müdür Altunsoy, İl Müdür Vekili Orhan Öztürk’ü de makamında ziyaret ettiler.

 

Daha önce Of Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevinde de bulunan Çaykaralı hemşerimiz Öztürk’le bir süre sohbet eden Dernek Yöneticileri ve Müdür Altunsoy, kurumun çalışmaları hakkında kendisinden bilgiler aldılar.

 

Kurumda 27 yıllık hizmeti bulunduğunu ifade eden Öztürk, hizmetteki en güzel yıllarını Of’ta yaşadığını söyledi.  Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Öztürk, Başkan Yaşar ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

Ziyaretin ardından Of SGM Müdürü Ahmet Altunsoy, Başkan Yaşar ve Dernek Yöneticilerine akşam yemeği ikram etti.

 

Müdür Altunsoy’a teşekkür eden Başkan Yaşar; “Ahmet bey kurumun normal çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerine de önem veriyor. Halkımıza yakın ilgi ve alakasıyla sorunları kısa sürede ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Bunun yanı sıra gerek basınımızla ve gerekse kurumlarla kurduğu güzel diyaloglarla kurumun sosyal aktivitelerine de önem veriyor. Daha önce de farklı ziyaretler yapmıştık. Bu gün de Of Eski Müdürümüz olan İl Müdürümüz Orhan beyi ziyaret ettik. Kurumun yeni binası ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Kurumlarımızın bu tarz sosyal etkinliklere de ihtiyacı var. Bu güzel düşüncesi için Ahmet beye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24