Of Medya Derneğinden Müftü İspiroğlu’na ziyaret

Camiler ve Din Görevliler Haftası nedeniyle Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nu makamında ziyaret eden Of Medya Derneği Yönetimi, diyanet camiasının haftasını kutladılar.

Of Medya Derneğinden Müftü İspiroğlu’na ziyaret
Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Muratoğlu ve Yüksel Yaşar ile birlikte Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Müftü İspiroğlu’nun şahsında tüm diyanet camiasının haftasını kutlayan Başkan İzzet Keleş; “Of Medya Derneği olarak hem ilçemizdeki yeni görevinize başlamanız nedeniyle hem de camiler ve Din Görevliler haftanızı kutlamak için sizlere ziyarette bulunmak istedik. Yeni görev yeriniz ve haftanız hayırlı olsun. Camiler toplumumuzun en önemli eğitim kurumlarıdır. Toplumumuzu dini ve ahlaki bakımdan eğiten, bu sayede milli birlik ve beraberliği sağlayan cami ve din görevlilerin hizmetlerini çok önemsiyoruz. Sizlerin gayret ve hizmet aşkı insanlığı daha iyi yerlere getirecektir. Bizler sizlerin çalışmalarını halka duyurma noktasında her zaman yanınızdayız. Toplum adına özellikle bu çalışmaları çalışmalarınızı kamuoyuna taşımaktan da mutlu oluruz. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin, başarılarınızı daim eylesin” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü İspiroğlu, “Sizlerin ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Teşekkür ediyorum. Memleketimin her yeri güzeldir. Rabbime şükürler olsun Peygamberimizin mesleğini icra ediyoruz. Dinimizi seviyoruz, mesleğimizi seviyoruz. Ona layık olmaya çalışıyoruz. Sizler toplumun sesi olmanız hasebiyle yaptığınız iş çok önem arz etmektedir. Yapmış olduğumuz etkinliklerimizin sizlerin aracılığıyla topluma ulaştırılması bizim sizden beklentimizdir. Hepimizin ortak paydası topluma hizmet olduğu için topluma birlikte inşallah iyi hizmetler veririz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24