Of Kaymakamlığından okullara spor malzemesi dopingi

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan temin edilen 490 parça spor malzemesi düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi.

Of Kaymakamlığından okullara spor malzemesi dopingi

Görev süresi içerisinde eğitimle sürekli iç içe olan ve eğitime her türlü desteği veren Of Kaymakamı Eyüp Fırat, yaptığı girişimler sonucu okulların spor malzemesi ihtiyaçlarını karşıladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temin edilen 490 parça spor malzemesi, düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi.

 

Spor malzemelerini okul müdürlerine teslim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, katkıları nedeniyle Kaymakam Eyüp Fırat’a teşekkür etti. Kabahasanoğlu yaptığı konuşmada; “Öncelikle okullarımızın ihtiyacı olan spor malzemelerini ilçemize kazandıran Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın İhsan Selim Baydaş’a ve bunların kazandırılmasında aracı olan İlçe Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat’a öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki her öğrencimize daha çok spor malzemesi ve spor yapma imkânı sağlanacak. Yavrularımız hem spor yapacak, hem enerjilerini atacak, hem de daha sağlıklı yaşama kavuşacaklar. Daha da önemlisi belki de geleceğin milli sporcularına katkı vermiş olacağız. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törende spor malzemeleri okul müdürlerine teslim edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24