Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in tayini çıktı

Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Konya Seydişehir Kaymakamlığına atandı. Of'un yeni Kaymakamı Eskipazar (Karabük) Kaymakamı Eren Arslan oldu.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in tayini çıktı

3 Ağustos’ta yayınlanan Valiler Kararnamesinin ardından Kaymakamlar Kararnamesi de bugün ki Resmi Gazetede yayınlandı.

 

Sonel Seydişehir’e

Kararname Of’u üzdü. Kaymakam Tuncay Sonel, kararname ile Konya Seydişehir Kaymakamlığına atandı.

 

Eskipazar Kaymakamı Of’a

Of’un yeni kaymakamı ise Eskipazar Kaymakamı Eren Arslan oldu.

 

Kararname ile Trabzon Vali Yardımcılarından 3 tanesinin de yeri değişti. Ayrıca, Çaykara, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Yomra, Tonya ve Şalpazarı Kaymakamları da değişti.

 

Atay Ankara’ya, Çaykara’ya Üçgül

Çaykara Kaymakamı Cevdet Atay, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanırken Çaykara Kaymakamlığına Çandır (Yozgat) Kaymakamı Musa Üçgül atandı.

 

Saral Marmaris'e

Uşak Vali Yardımcısı Oflu Hemşerimiz Ali Galip Saral da kararname ile Marmaris Kaymakamlığına atandı.     




Yücedal Genel Müdür Yardımcısı

Of’un eski Kaymakamı olan Diyarbakır Bağlar Kaymakamı M.Cengiz Yücedal, kararname ile Hukuk Müşavirliğine atandı. Yücedal kısa bir süre önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına görevlendirilmişti. Yücedal, Hukuk Müşavirliği kadrosu ile Genel Müdür Yardımcılığı görevine devam edecek.


 

Mercan, Karahasanoğlu ve Halhal’in de tayini çıktı

Kararname ile Trabzon Vali Yardımcıları Aziz Mercan, Adem Karahasanoğlu ve Mahmut Halhal’ın da tayinleri çıktı.

 

Halhal Malkara Kaymakamlığına atanırken, Karahasanoğlu İzmir Vali Yardımcılığına, Mercan ise İstanbul Vali Yardımcılığına atandı.

 

Sürmene Kaymakamı Mustafa Özarslan Mersin Yenişehir Kaymakamlığına tayin olurken Araklı Kaymakamı Avni Kula ise Dinar Kaymakamlığına atandı.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan kimdir?

1978 yılında Artvin- Şavşat'ta doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1998 yılında birincilikle mezun oldu. Kaymakamlık mesleğine 2000 yılında Artvin Kaymakam Adayı olarak başladı. İl stajının ardından Hopa'da Kaymakam Refikliği Stajını Tamamladı. Adana-Aladağ ve Eskişehir-Mihalgazi'de Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. İngiltere Leicester Üniversitesi'nde eğitim gördü. 88. dönem Kaymakamlık Kursu'nu 2. olarak bitirdi. Bilecik-Pazaryeri İlçesi'ni tercih ederek 17 Mart 2004 tarihinde görevine başladı. 25 Ekim 2005 tarihinde Olur ilçesine atandı. 29 Eylül 2007 tarihinde Kilis Vali Yardımcılığına atandı. Dört yıl Kilis Vali Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 29 Ağustos 2011 tarihinde Eskipazar Kaymakamlığına atandı. İngilizce bilen Arslan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül kimdir? 

1981 yılında Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini Yeşilhisar’da, lise öğrenimini Sivas ve Kayseri’de tamamladı. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2007–2008 yılları arasında Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde Müfettiş Yardımcılığı görevini ifa etti. 2008 yılında ise Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Afyonkarahisar’da il, İskilip’te Kaymakam refikliği ve Sakarya’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamladıktan sonra Rize Kalkandere Kaymakamlığında vekâleten görev yaptı. İngiltere’deki bir yıllık eğitiminin ardından 21 Şubat 2011 tarihinde Yozgat ili Çandır Kaymakamlığına atandı. Evli olan Üçgül iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Nuhoğlu
Ali Nuhoğlu - 12 yıl Önce

Meşhur bir söylem... Gelen gideni aratır. Kaymakamımızın değeri gidince daha iyi anlaşılacaktır eminim. Farklı bir yönetici profili vardı. Ne diyelim Of için hayata geçirdiği projeler sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah. Allah yapmış olduğu hizmetler vesilesiyle işini kolaylaştırsın kendisinden razı olsun.

oflu
oflu - 12 yıl Önce

Kaymakamımıza sahip çıkamadık. Seydişehirde kendisine başarılar diliyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Yeni hazırlanan Mülki İdare Kararnamesi Devletimize ve Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.Ayrıca Seydişehir Kaymakmlığına atanan Of Kaymakamı Tuncay SONEL E YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLER.OF KAYMAKAMLIĞINA ATANAN EREN ASLANA da hayırlı ve uğurlu olsun temennisiyle sevgi ve saygılar sunarım.

adil şenay
adil şenay - 12 yıl Önce

yazık kaymakamımızı çok seviyoruz tayinine bir anlam veremedik.ofun siyasileri ne iş yaparsınız bir kaymakamımıza sahip çıkamadınız yazıklar olsun size üzülmeyin sayın kaymakam bey biz sizi seviyoruz ve unutmayacağız

metin yıldırım
metin yıldırım - 12 yıl Önce

of of olalı böyle kaymakam görmedi yolu acık olsun

DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

Hemşerimiz Uşak Vali Yardımcısı Ali Galip SARAL yeni kararname ile Marmaris Kaymakamlığına atanmış olup yeni görevinde başarılar diler sevgi ve saygılarımla.

Fatih Öztürk
Fatih Öztürk - 12 yıl Önce

Sayın çok değerli kaymakamımız Tuncay Sonelin Ofumuza müthiş katkıları oldu.bu zamana kadar Ofa gelen en çalışkan kaymakamımızın tayininin çıkması üzüntü verici.İnşallah yeni görev yerinde çok büyük hizmetler içinde olur.inşallah mevki,makam olarak daha büyük görevlerde bulunur.Allah razı olsun.yeni kaymakamımıza görevinde kolaylıklar dilerim.

salih aydın
salih aydın - 12 yıl Önce

sayın bakan sayın oktay saral ne oluyor bir kaymakamımıza sahip çıkamadınız bildiğimiz kadarıyla kaymakam beyin tayin talebi yoktu neden böyle oldu bir anlam veremedik


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24