Of Kaymakamı Eyüp Fırat göreve başladı

1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Of Kaymakamlığı görevine atanan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Of’taki görevine başladı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat göreve başladı

Of Kaymakamlığına atanan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Kaymakamlığı görevine başladı.

 

Of’ta görev yapmak bizim için şereftir

Sabah saatlerinde Vali Yücel Yavuz’u makamında ziyaret eden Kaymakam Fırat, Cuma Öğleden sonra Of’a geldi.

 

Kaymakamlık önünde Daire Amirleri ve Kaymakamlık çalışanları tarafından karşılanan Fırat, Kaymakamlık Makamına çıkarak vatandaşların tebriklerini kabul etti.

 

Of gibi bir ilçede görev yapacak olması nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat; “Her görev kutsaldır. Her ilçede görev yapmak bizim için önemlidir. Her bakanımızın memleketinde görev yapmak önemlidir. Ama İçişleri Bakanımızın memleketinde görev yapmak farklıdır. O nedenle sayın bakanımızın ilçesinde görev yapmak bizim için şereftir. İnşallah Of’umuza güzel hizmetler kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Başdanışman Saral’dan ziyaret

Of Belediyesi Eski Başkanı, Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Oktay Saral ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da Kaymakam Fırat’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

 

Eyüp Fırat Kimdir? 

1980 yılında İstanbul'da doğan Fırat, aslen Malatyalıdır. İlköğretim ve lise öğrenimini Malatya'nın Doğanyol İlçesinde tamamlayan Fırat, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi SBF Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giren Eyüp Fırat, bir yıl süreyle Londra'da yabancı dil eğitimi aldı. 04.04.2008 tarihinde Tefenni Kaymakamlığına, 30.07.2010 tarihinde Nurhak Kaymakamlığına, 7 Ağustos 2012 tarihinde ise Akçakale Kaymakamlığına atanan Fırat, 1 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan kararname ile Of Kaymakamlığı görevine atandı. İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Eyüp Fırat evli ve iki kız çocuk babasıdır.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 7 yıl Önce

SAYIN KAYMAKAMIM İLÇEMİZE HOŞ GELDİNİZ İLÇE DIŞINDA BULUNMAM NEDENİYLE MAKAMINIZDA ZİYARETE GELEMEDİM.İLÇEMİZDEKİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR, SAĞLIKLI VE SIHATLI ÖMÜRLER DİLERİM.

Abdullah Aksoy
Abdullah Aksoy - 7 yıl Önce

Hayirli olsun, başarılar diliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24