Of İmam Hatip mezunlarından Çakır için hatmi şerif

Of İmam Hatip Lisesi mezunları hafta sonu son yolculuğuna uğurlanan Of İmam Hatip Lisesi’nden dönem arkadaşları Hüseyin Çakır için sosyal medya üzerinden hatim zinciri oluşturarak evinde dua yaptılar.

Of İmam Hatip mezunlarından Çakır için hatmi şerif

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği üyeleri hafta sonu son yolculuğuna uğurlanan Of İmam Hatip Lisesi’nden dönem arkadaşları Ballıcalı Hüseyin Çakır için sosyal medya üzerinden hatim programı düzenlediler.

 

İstanbul Fatih Müftüsü Vahap Kapıcıoğlu’nun öncülüğünde başlatılan hatim programı için sosyal medyada daha önce oluşturulan Of İmam Hatip Mezunları hesabından katılımcıların talepleriyle 30 gönüllü Of İmam Hatiplinin birer cüz okumasıyla Kuranı Kerim hatmedildi.

 

Okunan hatmi şerifin duası merhum Hüseyin Çakır’ın evinde akşam namazının sonrasında yapıldı. Hatim Duasına Of Müftüsü Recep Onat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İmder Başkanı ve Din Görevlisi İsmail Küçükakyüz, Emekli Vaiz Hüseyin Güven, ev sakinleri ve komşuları katıldı.

 

 Dua öncesi kısa bir konuşma yapan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Allah Hüseyin kardeşimize rahmet eylesin. Fatih Müftümüz Vahap Hocamızın telkiniyle başladık bu güzel etkinliğe. İnşallah bundan sonra gelenek haline getirip bu güzel etkinliği devam ettirmek istiyoruz. Gerek bu işi başlatan Fatih Müftümüz Vahap Kapıcıoğlu’na, gerek Of Müftümüz Recep Onat’a ve diğer hocalarımıza programa teşriflerinden dolayı teşekkür eder, Allah onlardan ve sizlerden razı olsun. Allah hepimizi ölmüşlerine rahmet eylesin.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Konuşmanın ardından Hüseyin Güven Hoca ve İsmail Küçükakyüz Hoca Kuranı Kerim okudular. Kuranı Kerim okunmasının ardından Of Müftüsü Recep Onat okunan hatmi şerifin duasını yaptı. Hatim Duasının sonrasında bir süre sohbet edilip program sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24