Of Havadis’ten Kaymakam Fırat’a ziyaret

Japonya’daki görevinin ardından Of’a dönerek görevine başlayan Kaymakam Fırat’ı makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, kendisi ile bir süre sohbet etti.

Of Havadis’ten Kaymakam Fırat’a ziyaret

İçişleri Bakanlığı’nın "Yerel Kalkınmada Mülki İdare Amirlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında 16 Temmuz 2018 ile 10 Ağustos 2018 tarihlerinde Janponya'da bulunan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of’a dönerek görevine başladı.

 

Kaymakam Fırat’ı makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, kendisiyle bir süre sohbet ettiler.

 

Japonya’yı görmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Fırat; “Japonya’da içlerinde Ofluların da bulunduğu şehitlikleri gördüm. Ofluların oralarda da yer alması beni duygulandırdı. Maneviyat olarak da güzel ve görülmesi gereken yerlerdi. Biz de görmüş olduk” diye konuştu.

 

Hükümet Konağı’nın hizmete girmesinin ardından Kaymakam Fırat’ı ziyaret ederek hem hayırlı olsun, hem de Japonya dönüşü hoş geldin demek istediklerini belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar; “Yeni Hükümet Konağımız başta çalışanlarımıza, bizlere, Of’umuza ve Of Halkımıza hayırlı olsun. Çalışanlarımıza hizmet üretenlerimize nezih bir ortamda hizmet verme imkanı sunuyor. Halkımız da ferah bir ortamda kaliteli bir şekilde hizmet alabilme fırsatı sunuyor. İnşallah eksiklikler de tamamlanınca Of’umuza güzel hizmetler sunulacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24