Of eğitim camiasından Mehmetçiğe kan bağışı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında Öğretmenler ve öğrenciler 107 ünite kan bağışında bulundu.

Of eğitim camiasından Mehmetçiğe kan bağışı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kızılay Trabzon Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında Of Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Mehmetçiğe 107 ünite kan bağışında bulundular.

 

Gerek Afrin’de düzenlenen sınır ötesi operasyonuna katılan ve gerekse yurt içindeki terör örgütlerine karşı mücadelede eden askerlerimize yönelik olarak moral amacıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasında Of eğitim camiası da Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdi.

 

“Mehmetçik İçin Kan Veriyoruz” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında Of Anadolu Lisesi Bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Mehmetçik için kan bağışında bulundu.

 

Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız

“Rabbim; ülkemizi karada, havada, denizde, her zaman ve her şartta koruyan Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” diyen Müdür Kabahasanoğlu; “Rabbim onları tüm hain saldırılardan korusun. Bizler, ülkemize yönelen hain saldırıları canlarını hiçe sayarak engelleyen Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için bugün burada “Of Eğitim Ailesi” olarak kan bağışında bulunuyoruz. Bizler Afrin’de, doğu ve güneydoğuda ülkemizin bekası için mücadele eden askerlerimiz için öğrencilerimiz geçen hafta Fetih Suresi okuyup dua yaptılar. Yine Öğrenci Meclisi Başkanımızın başlattığı “Afrin’deki Mehmetçiğe Mektup” yazma etkinliğimiz devam ediyor. Bundan sonra da bu hassasiyeti devam ettireceğiz. Amacımız ülkemizin birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu bugünde Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu belirtmektir.  Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Düşmanlarımıza fırsat vermesin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin”  diye konuştu.

 

Kaymakam Fırat; Bugünler dayanışma günleridir

Eğitim camiasının duyarlılığına teşekkür eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Bugünler milletimiz için birlik ve beraberlik günleridir. Afrin’de milleti için kanlarını dökenlere öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kanlarını bağışlıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum. Biz böyle dayanışma içinde oldukça kimse bizi yenemez. İnşallah bu sıkıntıları da hep birlikte aşarak ülke ve millet olarak büyük Türkiye hayalini gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24