Of Devlet Hastanesi’nde mide tümörü ameliyatı

Mide Tümörü şikayeti ile Of Devlet Hastanesi’ne başvuran 67 yaşındaki hastaya başarılı bir operasyon uygulanarak hastanın midesinin tamamı çıkarıldı. Başhekim Uysal, önemli bir operasyon daha gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Of Devlet Hastanesi’nde mide tümörü ameliyatı

Mide Tümörü şikayeti ile Of Devlet Hastanesi’ne başvuran 67 yaşındaki erkek hasta S.İ’ye başarılı bir operasyon uygulandı. Başhekim Uysal, hastayı şifa ile taburcu ettiklerini söyledi.

 

67 yaşındaki erkek hasta S.İ’nin mide tümörü nedeniyle hastaneye başvuru yaptığını belirten Başhekim Uyal; “Hastamıza Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Altan Aydın ile birlikte “Total Gastrektomi” yani “Midenin Tamamının Çıkarılması” ameliyatı yapıldı. Ameliyatımız başarılı geçti ve hastayı şifa ile taburcu ettik” dedi.

 

Ameliyat ile ilgili bir açıklama yapan Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal; “Böylesine büyük bir ameliyatın yani A grubu ameliyatın Of Devlet Hastanesi2nde yapılması ve başarı ile sonuçlanması çok önemli olmuştur. Daha önce de yapmış olduğumuz büyük ve başarılı ameliyatlara bir yenisini eklemenin huzurunu yaşıyoruz. İnşallah hastamızda bu ameliyattan şifa görecektir. Bu ameliyatta büyük emeği olan tüm Cerrahi ekibine ve Uzm. Dr. Özgür Yılmaz başta olmak üzere tüm Anestezi ekibine ve Servis Hemşirelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu ameliyat ile ilklerin ve yeniliklerin konuşulduğu ''Marka Hastane'' Of Devlet Hastanesi'ne bir adım daha atmış olduklarını belirten Başhekim Uysal, ayrıca Of Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi, Kadın Doğum ve Üroloji hekimlerimiz tarafından Laparoskopik (Kapalı) ameliyatlarının da yapılmakta olduğunu ifade etti.

 

Bölgedeki vatandaşlarımızın artık büyük ya da özellikli ameliyatlar için ilçe dışına çıkmasına gerek kalmaması için tüm personel ile motive bir şekilde çalışıp, tıbbı ve teknik altyapılarını da her geçen gün güçlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24