Of Belediyesi’nden Kıyıcık Mahallesine asfaltlama

Of Belediyesi tarafından Kıyıcık Mahallesi Yeni Sokak’ta yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sarıalioğlu, asfaltlama çalışmalarının yapılan program dahilinde devam edeceğini açıkladı.

Of Belediyesi’nden Kıyıcık Mahallesine asfaltlama

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kıyıcık Mahallesi Yeni sokakta sıcak asfalt çalışması yapıldı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu çalışmalar hakkında bilgi alarak mahalle sakinleriyle sohbet etti.

 

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Asfalt çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, yapılan çalışmaların Of halkı için hayırlı olmasını diledi. 

 

Başkan Sarıalioğlu, “İlçemizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ekonomik ömrünü tamamlayan yolların da bakım ve onarımını yapıyoruz. Kıyıcık Mahallesi Yeni Sokak da yoğun olarak kullanılan bir yola sahip. Bu nedenle bu sokağı da sıcak asfalt yapıyoruz. Burada olduğu gibi birçok mahallemizde program dahilinde asfalt çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, Kıyıcık Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

 

Mahalle Muhtarı Mehmet Holoğlu ve mahalle sakinleri, mahalleye yapılan hizmetler ve yolun asfaltlanması nedeniyle Başkan Sarıalioğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24