Of Anadolu Lisesi yeni binasına taşındı

Yeni binasına taşınan Of Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, okun Of’a hayırlı olmasını diledi.

Of Anadolu Lisesi yeni binasına taşındı

Eğitimdeki başarı çıtasını her geçen gün daha yukarılara taşıyan Of, eğitimdeki fiziki şartlarını da geliştirmeye devam ediyor.

 

Of Kıyıcık Sahil Yolu üzerinde Kıyıboyu Mahallesi girişinde inşa edilen Of Anadolu Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda yeni binasında eğitim vermeye hazırlanıyor. Taşınma işlemleri tamamlanan okulda yerleşme işlemleri sürüyor.

 

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Yüksel Yaşar ile birlikte okulu ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Okul Müdürü Mustafa Kasap’tan okul ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
OF'UMUZA HAYIRLI OLSUN

Öğrencileri modern bir binada eğitim yapmanın ayrıcalığını yaşayacağını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Of Anadolu Lisemizin yeni binasını inceledik. 2016-2017 eğitim-öğretim yılında okulumuz her türlü teknik ve eğitim altyapısıyla eğitime hazır olacak. Öğrencilerimiz modern bir binada eğitim yapmanın ayrıcalığını yaşayacak. Of Belediyesi olarak eğitime yüzde yüz destek veriyoruz. Yaz tatili süresince çocuklarımız dinlenirken, bizler onların daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için gece gündüz çalıştık. Bugüne kadar okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, çocuklarımıza güvenli ve sağlıklı eğitim ortamları oluşturmak için her türlü fedakarlığı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Okulumuzun Of’umuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okulumuzun Of’umuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

OFUMUZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24