Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu eğitime hazır

Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi, 206-2017 eğitim öğretim sezonundan itibaren Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim verecek.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu eğitime hazır

Ekonomik ömrünü tamamladığı için 2011 yılında yıkılarak yerine Yeşilyurt Ailesi tarafından yapılan Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi, artık Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim verecek.

 

2013 yılında eğitime başlayan Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi, 2012 yılında 4+4+4 Eğitim Sistemine geçilmesinin ardından eğitime başlayan Of İmam Hatip Ortaokulu’na da ev sahipliği yapmaya başlamıştı.

 

Bina yetersizliği nedeniyle üç yıl boyunca hem Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi’ne hem de İmam Hatip Ortaokulu’na hizmet veren okul, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılından itibaren tamamıyla Ali Yeşilyurt Of İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitim vermeye devam edecek.

 

Geçen yıl ilk mezunlarını veren Of İmam Hatip Ortaokulu, yeni eğitim öğretim yılında ilk kez kendine ait bir binada hizmet verecek.

 

Her geçen yıl öğrenci sayısını arttırmaya devam eden Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, bu yıl 220 yeni öğrenci kaydı yaptı. Okulun toplam mevcudu ise 666’ya ulaştı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

OF ALİ YEŞİLYURT ÇOK PROĞRAMLI LİSESİ 2016-2017 YILI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24