Necmet Bıyık Fındıkoba’da toprağa verildi

Of’un Fındıkoba Mahallesi’nde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmekteyken araç çarpması sonucu hayatını kaybeden Necmet Bıyık (77), son yolculuğuna uğurlandı.

Necmet Bıyık Fındıkoba’da toprağa verildi

Of Çaykara Yolu Fındıkoba Hacı Menşure Kundakçı Kur’an Kursu önünde meydana gelen kazada Necmet Bıyık (77) hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre Mahalle sakinlerinden Gülbeyaz Bulut’un İskele Camii önünde kılınan cenaze namazına katılan Necmet Bıyık, cenaze namazının ardından Kur’an Kursu’nun önüne geldi. Bir süre yağan yağmurun dinmesini bekledikten sonra Of’a gitmek üzere dolmuşa binmek için yolun karşısına geçmek isterken, 61 KN 878 plakalı aracın kendisine çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Fındıkoba Aşağı Mahalle sakinlerinden merhum Lokman Bıyık’ın oğlu; Göksal, Erdal, Ali ve Bilgin Bıyık kardeşlerin babası olan Necmet Bıyık’ın cenazesi Fındıkoba Menşure Kundakçı Kur’an Kursu bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

 

“YAYA GEÇİDİ VAR, LEVHA VE ÇİZGİ YOK”

Kazanın meydana geldiği noktada yaya geçidinin olduğunu gösteren levhalarının ve yaya geçidi çizgilerinin bulunmamasına tepki gösteren Mahalle Muhtarı Tahir Bulut; “Karayollarına defalarca bu durumu ilettik. Burada yaya trafiği yoğun. Yaz mevsimi nedeniyle araç trafiği de çok yoğun. İnsanlarımız Of’a gitmek için bu geçidi kullanma zorunda. Ama ne uyarı levhası var ne de yolda yaya geçidi olduğunu gösteren çizgi var. Bu nedenle de araçlar bu noktadan geçerken hızlarını düşürmüyorlar. Başka ölümlerin ve kazaların yaşanmaması için bu eksikliklerin bir an evvel giderilmesini istiyoruz ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24